Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Samo se setite prvih reakcija na Konstraktu, isto tako su sad reakcije na Luku...

Slučajnos? Ne bih rekao.
Nažalost, naš auditorijum kada vidi nesvakidašnje queer likove uglavnom pošašavi, toga se i bojim :(

Voleo bih da verujem da smo malo sazreli kao društvo. Meni je on definitivno u prvom redu za Liverpul.

Na prvo slušanje:

Baloš, koji bi možda i jači bio na engleskom.
Hurricane, voze baš, jest slično 2021, ali koga briga.
Zejna, na fazon Jocija i Poljaka 2005, možda baš ostavi utisak sa Gypsy kings zvukom i nastupom.
Nađa, Kovač, baš lijepa pjesma.
Stefan Shy, dobra stvar ali ne z je li konkurentna.

Ide drugo slušanje uskoro

Ja sam zadovoljan ovim sto je pristiglo. Vrlo je malo neslusljivih stvari.

Nisam jos poslusao sve, ali do sada su mi paznju privukli Angellina, Princ, Stefan Shy, Hurricane i Zejna.

E sad, ima tu jos par pesama koje su u audio verziji "onako", ali za koje mislim da ce se prava slika stvoriti tek nakon live nastupa.

Ovaj Grand Duo kad je poceo, pomislio sam da je yt slucajno prebacio na Salvadora Sobrala loool
A onda se prebacili na Dzejstu verziju Maneskina HQHAHAHAHAHH kakva papazjanija od pesme

Mene podseca ovaj grand duo,kao kada opanak pokusa da se poasfaltira…ili na modni stil Zorice Brunclik.

Meni HRC pitanje da li će biti u top 10 svih ovih pesama kad budem nekad rangirao, nisam se nešto oduševio, a nemam poverenja u njih ni za lajv

Status
Not open for further replies.
Back