Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A ko je inače taj Princ, koju on muziku izvodi? Kao da ga odnekud poznam, a opet mi deluje tako nepoznato..

Stefan Zdravković,bio Princ od Vranje,sad ostalo samo Princ.Učestvovao u bugarskom The voice-u i prošle godine trebao prvobitno da pjeva na PZE Tijaninu pjesmu pa odustao iz nepoznatih razloga.

• Like
Reactions: Mrm
Njeno je prošlo, što bi Zorja kazala...

Evo i mene nakon slusanja nekoliko puta. Luke Black je full paket, ocekujem ozbiljno dobar nastup jer uz njegovu pesmu je od posebnog znacaja vizuelni identitet.
Pesma Filipa Balosa mi je prekul, e sad mene plasi to sto ova pesma ima ZAISTA PREVISE teksta, bojim se da se decko ne ugusi dok peva uzivo, i nadam se da ce da ima neke dobre visualse bez plesaca!
Angelina-Lanac mi je top, nije za ESC, ali mislim da je pesma malo laganija da bi mogla da je izvede na visokom nivou uzivo, mislim da ce da ima dobar nastup.
Zejna Rumba mi je jedno od najvecih iznenadjenja, ako neko moze ovo da izvede uzivo moze ona, ali bih ja za Esc uradio revamp i ubacio malo vise teksta.
Hurricane, pesma je bolja od LL i HLV ali zaista bi bilo previse da ih opet gledamo na ESC, ja sam siguran da ce ovo da bude bas rastimovano uzivo i da se one do kraja live nastupa nece sastaviti. One mi deluju toliko neuigrano i nesastavljeno.
Dzipsi je skroz Dino Dvornik vibe ali nije za ESC.
Nadja i Kristina Kovac mi je super, od teksta do muzike, sve mi se dopada, voleo bih da vidim u finalu.
Savo mi je nekako previse svega, i turskog, i modernog, i etno, samo sto ne sere med...
Stefan Shy mi je bas za radio dok vozim.
Uglavnom za sada Luka moj favorit. Svakako MNOGO KVALITETNIJE PESME NEGO PROSLE GODINE, uopste nisam siguran ko bi mogao da bude u prvih 5, ima jos hrpa pesama koje mi se svidjaju. Svaka cast velikoj divi OLJI KOVACEVIC <3

Ne znam da li će Luke pobediti ali meni bi bilo tako kul da u Srbiji na festivalu pobedi Konstrakta pa neko kao on. Znači na festivalu pobedili, a ne kao Bugari što su glumili zapad interno nego ovaj naš napaćeni narod da to šalje, nekako mi to lepo :love:

pokazuje muzičku širinu nekako. možemo da izaberemo i balkaniku i luke blacka.

Boris mi je diiivan 😍 pesma mu nije kompetentna i steta zbog toga. Mislim, nije losa ali mi fali neki udarni momenat. Kao i kod Andjeline.

Drago mi je što vidim da je velika većina na forumu zadovoljna ovogodišnjim učesnicima. Ja ću se uzdržati od bilo kakvih komentara, ne bi bilo korektno, tako da se u temi Srbije vidimo posle 4. marta. Bilo je zabavno uoči objavljivanja, pa se vidimo u drugim temama, pre svega u švedskoj 😃

prošle godine na PZE TOP 3 (4?) bio iconic, sad imam osećaj da će bar TOP 5 biti iconic

Angelina jadna toliko entuzijasticna bila a sad zaboravljena
Meni je i ona u samom vrhu 🤷‍♂️

Pesma bolja nego prošlogodišnja, verujem da je realnija i malo pametnija oko nastupa. Malo je zeznulo što ima toliko solidnih pesama, ali generalno kapiram da će joj ovo biti pravi popravni, a za plasman nemam pojma.

Sad bih volio da imamo drugačiji tip glasanja, tj. raspodjele televoting poena.
Ja bi zadržao za glasanje isto, jedino bi menjao to da se oni bodovi žirija ne pretvaraju u 12, 10, 8, nego da se bodovi od publike množe sa 5 (zato što ima 5 članova žirija) i to nadodaje na već date bodove žirija.

Status
Not open for further replies.
Back