Potpis i pečat.Ja i dalje tvrdim da Uraganke nisu isle 2021. da bi pobedile ove godine sigurno na PZE. Mada i ovako nije iskljuceno.
Što bi bilo isključeno..Ja i dalje tvrdim da Uraganke nisu isle 2021. da bi pobedile ove godine sigurno na PZE. Mada i ovako nije iskljuceno.
Nzm samo kako poredis njih dvojicu... nema nikakve logikeSamo da na kraju ne završi kao Melovin.
U pravu si, to je jako mudro urađeno. Koliko primjećujem stranci baš vole pjesmu, i što mi je posebno drago hvale Srbiju kao raznoliku zemlju.Ма нема дилеме, ако успеју да направе ефектан наступ, а Лукино певање буде на нивоу, што и није тешко у оваквој песми, Србија може да се бори за победу са "Само ми се спава". Тим пре јер је већина песме на енглеском
Meni "Ako shvatim kasnoo - o - o - o" vrti kroz glavu ceo danMeni posle 24 h najviše u glavi ostale Uraganke,Luka i Princ od Vranje
Nece se ni menjati, pravu verziju ce pustit u live na matrici.A šta se desilo sa Tijaninom situacijom da je ono zapravo nemasterizovani demo i da se navodno žalila? Nit menjaju verziju, nit se išta zna
Čemu ovakva dečija percepcija, ovo je lep festival, svi se takmiče, nema mesta ovakvim komentarima... Pritom ima odličnu pesmu, a vokal mi je jedan od najjačih, ako ne i najjači na festivalu..Svejedno ima šansu za pobjedu koliko i ja.
Ih, pa kada bi na PZE bili samo oni što se takmiče za Evroviziju ne bi bilo 32 takmičara već 12Svejedno ima šansu za pobjedu koliko i ja.
Dobro.Čemu ovakva dečija percepcija, ovo je lep festival, svi se takmiče, nema mesta ovakvim komentarima... Pritom ima odličnu pesmu, a vokal mi je jedan od najjačih, ako ne i najjači na festivalu..
Onaj deo "Letimo brže od mlaznog aviona" mi je highlight od svih vokalnih delova na festivalu, bukvalno jedva čekam to..
Ona je bukvalno jedina od 32 za koje stavljam ruku u vatru da će vokalno biti dobro, za sve ostale moram tek da vidim...
Nakon minulog dana, moram priznati da sam se baš navikao na Lukinu pesmu, sa slušalicama je čak bolja. Ali dok za neke druge mogu otprilike da zamislim nastup, za njegovu ipak nisam toliko maštovit...
Takođe, Rumbaaaa grmi! Mogu da je zamislim na ESC. Ako će Zejna uložiti bar pola u nastup koliko na preglede, biće top.
Filip Baloš naravno dominantno prvi i dalje, to se kod mene neće menjati.