Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ма нема дилеме, ако успеју да направе ефектан наступ, а Лукино певање буде на нивоу, што и није тешко у оваквој песми, Србија може да се бори за победу са "Само ми се спава". Тим пре јер је већина песме на енглеском
U pravu si, to je jako mudro urađeno. Koliko primjećujem stranci baš vole pjesmu, i što mi je posebno drago hvale Srbiju kao raznoliku zemlju.

Kad se gledaju do sada izabrane pesme nijedna iz Srbije mi ne bi išla ispred Ukrajine na listi, ali videćemo uživo, može svašta da se desi..
"Ako shvatim kasno" je najbliža, videćemo uživo...

Svejedno ima šansu za pobjedu koliko i ja.
Čemu ovakva dečija percepcija, ovo je lep festival, svi se takmiče, nema mesta ovakvim komentarima... Pritom ima odličnu pesmu, a vokal mi je jedan od najjačih, ako ne i najjači na festivalu..
Onaj deo "Letimo brže od mlaznog aviona" mi je highlight od svih vokalnih delova na festivalu, bukvalno jedva čekam to..
Ona je bukvalno jedina od 32 za koje stavljam ruku u vatru da će vokalno biti dobro, za sve ostale moram tek da vidim...

Svejedno ima šansu za pobjedu koliko i ja.
Ih, pa kada bi na PZE bili samo oni što se takmiče za Evroviziju ne bi bilo 32 takmičara već 12 :ROFLMAO:

Samim tim što će se za njegovo ime čuti mu donosi neku publiku, koja u budućnosti može da se umnoži. A i s obzirom da imamo manjak festivala muzike u Srbiji, mislim da je PZE skroz ok platforma da se neko prikaže javnosti.

EDIT: Ako je ovo bilo namenjeno za Tiću, onda nema veze, nju javnost već zna 😁

Al svakako šta fali, ima OK pesmu koja je popunila program. Ljudi vole ponekad da čuju i neko poznato ime, inače odmah krenu da šize kako je PZE festival podrumara, anonimusa itd.

Ali ovaj Antonic nikako da nakon refrena mu ga nesto, da ode u visine da napravi ludnicu…sve nekako ravno, nigde dobrog instrumentala posle refrena..i kraj pesme je tako vec vidjen i staromodan…i sve vise sto slusam Uraganke sve su mi banalnije i dosadnije…

Nakon minulog dana, moram priznati da sam se baš navikao na Lukinu pesmu, sa slušalicama je čak bolja. Ali dok za neke druge mogu otprilike da zamislim nastup, za njegovu ipak nisam toliko maštovit...
Takođe, Rumbaaaa grmi! Mogu da je zamislim na ESC. Ako će Zejna uložiti bar pola u nastup koliko na preglede, biće top.

Filip Baloš naravno dominantno prvi i dalje, to se kod mene neće menjati.

Sad sam vidio da je Borisu tekst pisao Milenko Škarić tj Miki Sky music.

Čemu ovakva dečija percepcija, ovo je lep festival, svi se takmiče, nema mesta ovakvim komentarima... Pritom ima odličnu pesmu, a vokal mi je jedan od najjačih, ako ne i najjači na festivalu..
Onaj deo "Letimo brže od mlaznog aviona" mi je highlight od svih vokalnih delova na festivalu, bukvalno jedva čekam to..
Ona je bukvalno jedina od 32 za koje stavljam ruku u vatru da će vokalno biti dobro, za sve ostale moram tek da vidim...
Dobro.

Nakon minulog dana, moram priznati da sam se baš navikao na Lukinu pesmu, sa slušalicama je čak bolja. Ali dok za neke druge mogu otprilike da zamislim nastup, za njegovu ipak nisam toliko maštovit...
Takođe, Rumbaaaa grmi! Mogu da je zamislim na ESC. Ako će Zejna uložiti bar pola u nastup koliko na preglede, biće top.

Filip Baloš naravno dominantno prvi i dalje, to se kod mene neće menjati.

Kao što si rekao. Zejna grmi.
Ne računajući Uraganke 1.0, ovo je prvi pravi banger od pesme i mene broj pregleda uopšte ne iznenađuje.
Naš narod voli ovaj tip pesme.

Zejna je već rekla da sprema 300g garderobe i par kila kose 😂 i da će biti seksi ali ne vulgarno. Mora biti gitarista na sceni, plesačice, plesač, u vokal ne sumnjam tako da ona baš baš potencijala ima, nadam se da će da ga iskoristi.

Tako da možda ipak ne ide momak na ESC nakon 11 godina 😄

Status
Not open for further replies.
Back