Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Filip definitivno moj izbor broj 1 za ESC.
Na engleskom jeziku bi bio mnogo zapaženiji...

Iako obožavam tekst Tijanine pesme na srpskom jeziku, voleo bih je videti sa engleskom verzijom, vrv i na ESC..

Nekako mi je Turbo bio zanimljiviji pa i kreativniji i zabavniji od ove njegove reinkarnacije. Osecam da ce nas ovaj ,,novi Turbo" i bez malja po glavi lagano pobiti do samog PZE. 😭😭😭
Nakon PZE nadam se da ce ga admini umiriti jer ko ce tek to ludilo podneti. Već osecam teskobu u grudima ili ipak samo mi se spava. ❤️

Ne znam meni se Ivona dopada i ove godine, kao malo Monoir produkcija, na taj fazon, ima upečatljiv deo "U noćima" eto ako treba pamtljiv deo, a mene baš briga inače za pamtljiv deo, dopadaju mi se oštriji prelazi, i to što je krojeno da može da otpeva, nije urađeno nešto preambiciozno za taj vokal, nego u granicama da može..

Ivonina pjesma baš ima potencijala ali ja bih to drugačije aranžirao. Ipak, dobra je i zaslužuje finale

E vidiš meni baš ne, ja volim jednostavnije i da su manje "Eurovisionized" što se kaže, baš kod nje, kod Fillari sviđa mi se to da nema "zavrzlama".. Kod Angellina na primer ne dopada mi se odjedared ono etno, tras, po sred.. 🤔 To sam čuo i kod Perovića..

E pa MI OVDE ne dozvoljavamo da se derogativno govori o fem muskarcima.
Nista ruzno rekao nisam, niti sam bilo koga uvredio, Niti imam ista protiv ljudi koji su lgbt+. ALI NAMETANJE TAKVE IDEOLOGIJE NIKAD NECU PRIHVATITI NI JA NI VECINSKA I PATRIOTSKA SRBIJA! Jos jednom ne zelim nikoga da uvredim samo necu da dozvolim vredjanje vecinske Srbije od strane pojedinih osoba. Jos jednom moje misljenje da Luke Black nije zasluzio da se nadje na nacionalnom izboru. Hvala na paznji

Status
Not open for further replies.
Back