Nek se potrude, naravno da će biti mess kad se radi ofrlje (a RTS, kao državna firma, ima takav običaj). Kad se hoće onda se može, ali se opet vraćamo na problem o kojem smo pričali više puta a to je nedovoljna posvećenosg RTS-a (a što je u vezi sa problemom nedovoljne transparentnosti o kojem smo isto pričali sinoć).
Mislim ne znam, PzE ovako više liči na neki šou program napravljen da RTS popuni termin i privuče gledaoce nego na muzički festival koji treba da privuče nove talente i kvalitetnu muziku (što i oni sami tvrde), a da usput na njemu izaberemo i predstavnika Srbije na ESC. I ovako nemamo nijedan muzički festival u zemlji, ne računajući MAC koji se više fokusira na dodelu nagrada već istaknutim pevačima i već objavljenim pesmama nego otkrivanju novih talenata koje, sudeći po ovogodišnjem izdanju, imamo itekako.
Očigledno je da PzE ima ogroman potencijal i da je za ove 2 godine već uspeo da postane istaknut događaj u zemlji. I RTS je tu odradio dobar posao, samo ga treba podići na viši nivo. Siguran sam da bi ovogodišnji PzE, uz modernu scenu i iskusne ljude na upravljačkim pozicijama izgledao veličanstveno u nekoj hali, sa publikom koja bi otkidala na pesme.