Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A i oni kad krenu da se gađaju žanrovima, mislim meni se sviđa pesma, nego doslovno mu je pesma komercijalni mejnstrim dens-pop za trenutno vreme, sa malo tog 90s šminkanja (jer je baš to u poslednje vreme trendi i mejnstrim), ali stvarno nikakva sad specijalna žanrovska niša, više je current opšte mesto sadašnjeg trenutka.
vendi-350x250.png

#teamNadja
Ja sam sve više stvarno #TeamNadja za pobedu. Jedina me pored Luke vodi sjajno kroz celu pesmu, nije mi dosadila kroz vreme i produkcijski je stvarno na svetskom nivou. Pored toga njen vokal zvuči savršeno i autorka pesme je suvi iskusni profesionalac, tako da ne očekujem neke dodatne nakarade kao kada Antonić krene da "usavršava" pesme.

Bilo bi super da imamo autora koji ima raw talenat Baloša, profesionalnost Kristine Kovač, ambiciju Antonića i slobodu Sajsi MC ili Luke.

Ja sam sve više stvarno #TeamNadja za pobedu. Jedina me pored Luke vodi sjajno kroz celu pesmu, nije mi dosadila kroz vreme i produkcijski je stvarno na svetskom nivou. Pored toga njen vokal zvuči savršeno i autorka pesme je suvi iskusni profesionalac, tako da ne očekujem neke dodatne nakarade kao kada Antonić krene da "usavršava" pesme.

Bilo bi super da imamo autora koji ima raw talenat Baloša, profesionalnost Kristine Kovač, ambiciju Antonića i slobodu Sajsi MC ili Luke.
Vidim ja da će Srbija na kraju podržati sladunjavost i fazon Mie Dimšić 🥰 a Hrvatska je već ,,uspela pa čak preje*bala" i samu Konstraktu 🤣 koliko je ekstremna.
U tom slučaju, Croatia uz vas sam, ne volim nekompetentnost, bolje i ekstremnost pa kud puklo da puklo. Dno ili vrh, svejedno jer dok je žirija, tih gmazova politički instruisanih, svakako ne pobedjujemo ni jedni ni drugi posebno ne mi.
Ova godina je meni i kod nas a i na samom ESC-u do sad, prečudna.

Last edited:
krkače su bukvalno leđa, samo narodska reč. Ne znam da li uopšte postoji u rečniku.

Realno mogli su malo bolji izbor reči za to.

Nadja mi nije za pobedu uopste. Lepa pesma, mogla bi cak na ESC proci i u finale ali tamo ispod 15. mesta svakako u najboljem slucaju.

U sustini dosta pesama u najboljoj svojoj verziji bi bile od 11. do 15. mesta.

Jedina koju vidim u TOP 10 ako se izvuce maksimum je Samo mi se spava.

Ajde da kazem da mogu da zamislim i Filipa Balosa u TOP 10 ako bude imao nastup inovativan na nivou Svedske 2015e.

Ostalo nije materijal za visok plasman i to je tako.

U situaciji da se iz svih pesama izvuce maksimum Savo, Zejna, Hurricane mogu da prodju malo bolje nego Hurricane jer izgleda da ove godine nece biti BOP-ova a uvek ima publike za takve pesme. Ili sličan plasman kao Hurricane.

Princ moze mozda u finale a tamo 19-o mesto.

Status
Not open for further replies.
Back