Ahaha ja tražim komentar u švedskoj temi, vidim nema ga, rekoh što li je ovo brisano..Ida-Lova definitivno intrigira sa ovim isečkom, ima taj što se kaže "okrugao" vokal, vrlo specifičan, sa kojim je uvek na tankoj žici, zato me i interesuje baš...![]()
Druge su okolnosti, a i izvoriNajjače što nam Ivan piše da se strpimo, a on od avgusta počinje da citira Aftonbladet o Melodiju iduće godine.![]()
Pod pritiskom, nisu mu dali da se braniPa kako najuren kad je sâm tražio da mu se izbriše profil?
...moja Slaviceali tako to valjda ide..
Ajd, neka budem novajlija.
Moje prvo sećanje na Evroviziju je bolno. Nikako mi nije bilo jasno zašto su pobedili neki u pumparicama, neka čupava u zlatnom i neka duge plave kose sa beretkom. I ona dvojica sa njima su bili bez veze. Jedan još i bradat.A , toliko je bilo lepih devojaka u dugim haljinama. Sledeće godine, oni što su pobedili, isto dva para su mi se više svidjeli. Bili su lepo obučeni u mornarskim odjelima.
Bolni su mi bili i naši izbori. Baj, baj, baj povedi, a onda kažu idu Ambasadori.
A, ovaj forum pratim od kad se navijalo da Bojana Stamenov ode u Beč.
Kad već botujem, onda treba da budem u centrali. A i formira se tim Egret.
Pozdrav za Pokahontas i forumašu koji je palio sveću da Kruna povedi u Izraelu.![]()
Ajd, neka budem novajlija.
Moje prvo sećanje na Evroviziju je bolno. Nikako mi nije bilo jasno zašto su pobedili neki u pumparicama, neka čupava u zlatnom i neka duge plave kose sa beretkom. I ona dvojica sa njima su bili bez veze. Jedan još i bradat.A , toliko je bilo lepih devojaka u dugim haljinama. Sledeće godine, oni što su pobedili, isto dva para su mi se više svidjeli. Bili su lepo obučeni u mornarskim odjelima.
Bolni su mi bili i naši izbori. Baj, baj, baj povedi, a onda kažu idu Ambasadori.
A, ovaj forum pratim od kad se navijalo da Bojana Stamenov ode u Beč.
Kad već botujem, onda treba da budem u centrali. A i formira se tim Egret.
Pozdrav za Pokahontas i forumašu koji je palio sveću da Kruna povedi u Izraelu.![]()