Kako stvari stoje to je ove godineKad se bude politicka situacija namestila jednom ce i da nas nagrade, kao onomad Severnu Makedoniju iz poznatih razloga i to je to.
Stvari tako ove godine ne stoje, barem ne sada. Za nasu trenutnu politiku od "kulturne" Evrope 23.mestoKako stvari stoje to je ove godine
Apsolutno.Shelter >>>>>>> Proud.
Tvoj problem je što krajnje subjektivne stavove i opažanja predstavljaš kao neke realne i jedine ispravne kriterijume i merila. Čak i dokumentovano use*avanje žirija po nama za tebe je isključivo naša krivica, jer po tebi naše pesme su uvek falične i ništa drugo ne dolazi u razmatranje.Pa dobro, ja sam samo rekao da mislim da Perović prolazi jako loše kod žirija u finalu, kao potencijalni učesnik, jel to toliko strašno? Geeez.. Dodao sam čak i par puta da možda ja grešim..
Kažem to, čak kao neko koga ne zanima preterano ni da li će se Srbija plasirati u samo finale, a kamoli kako će proći kod žirija, a neki od vas redovno kukate na rezultat Srbije u finalu kod žirija... Eto, samo to..
2012. nije "kiksnula" ni kod žirija ni kod publike...Srbija je uvek kiksnula kod zirija ali isto tako i kod glasova publike, da nam nije dijaspore i komsija pitanje je da li bi neke pesme videle finale (Kruna, Novi svet itd). Ne treba kriviti ziri i traziti hleba preko pogace.
Kada se posalje dobra ideja i koncept kao kod Konstrakte, onda to nagradi i ziri i publika plus imamo jaci odziv dijaspore. Nikada mi nismo imali tako veliku disproporciju u glasovima kao npr. Moldavija prosle godine pa da kazemo da smo stvarno ostali osteceni od strane zirija ili nekog boljeg plasmana.
Mislim na godine kad smo imali lose ili prosecne rezultate2012. nije "kiksnula" ni kod žirija ni kod publike...
To jeste svakako, to se slažem, i mislim da je potpuno pogrešno to sa 100% televoting u polufinalu, a posle 50/50 sistem, ali dobro..Treba se setiti da žiri više ne glasa u polufinalu i da prvo treba da prođemo u finale, tako da Egret tu otpada. Sumnjam da bi prošao dalje posebno u prvom polufinalu gde je konkurencija mnogo jača nego u drugom.
Ni žiri iz Rusije i Belorusije nam nije bio naklonjen, skoro nikad..Zato sto nas mrze jer smo Srbi