Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U susret Pesmi za Evroviziju 2023, nastavljamo sa serijalom izazova za učesnike. Ovog puta u evrovizijskom kvizu snage su odmerile Nađa i Nadia!

QUIZ TIME: Nađa vs Nadia

Zar nije bilo neke priče da ćemo u drugoj polovini februara imati forumaški izbor za PZE?

Od svih izvođača Baloša najlakše mogu da zamislim kako opsesivno čita sve komentare, verovatno i ovaj forum, makar se tako ponaša na Tviteru, bukvalno na sve živo odgovara. Ja ga razumem jer je ovo za njega nešto najvažnije do sada. To znači da se načitao gomile komentara gde se smatra kako je greška što nastupa sam na sceni i popustio je pod pritiskom i odlučio da promeni koncept. Ako nešto ne bude valjalo biće klasičan primer onog čuvenog "pokušao je da svima udovolji" a tada obično ne udovoljite nikome na kraju.
Nadam se da ce procitati ovaj post hahah

U susret Pesmi za Evroviziju 2023, nastavljamo sa serijalom izazova za učesnike. Ovog pute u evrovizijskom kvizu snage su odmerile Nađa i Nadia!

QUIZ TIME: Nađa vs Nadia

Jao bre Choda gde lane domaca zivotinja :ROFLMAO:

To valjda da zbuni takmičarke :D

Isplativije, da sigurno, a da li je bolje za jednu takvu vrhunsku pevačicu, takodje možda. Za mene ona je porazila sebe samu i ni najmanje mi se ne svidja njeno kretanje nakon ESC-a.

Nekima nam se ne sviđa ni njeno kretanje na ESC, kamoli posle, samo se plašimo da priznamo.

Srce malo, 🫠bukvalno isti ukus imamo, favoriti od dosad izabranih ESC pesama su joj Španija i Italija (žena savršeno prepoznaje pravi kvalitet a i ima ukusa bar po pitanju drugih), bravo Tićoniii ALI ono gde se isto slažemo 100% je negde na 5:45 a na pitanje novinara da li je poslušala naše pesme za PZE 23 ? Uz to, rekao joj je u fazonu da ne mora da izdvaja po imenu ali da nam da naznake ko joj je favorit PZE 23 za put u Liverpul?
Nasmejala me je slatko, kaže :,,Da se mene pita, ja bih izdvojila najnekomercijalniju numeru koja će se takmičiti ove godine, jedna numera koja mi je bukvalno na repeatu,😉 koju slušam konstantno ali ne mogu naravno da izdvajam kolege".
Ne znam koliko je teško pogoditi koja joj je to numera apsolutni favorit 😁 ali ovog jutra mi se Tijane motaju po glavi konstantno i baš me oduševljavaju. 😁👍
P.S. Prošle godine je i pre polufinala pogodila da će Konstrakta pobediti a to i novinar potvrdio, tako da daj Bože i ove godine da pogodi! 🙏

Aha, znaci danas nam je Balos tema na konzilijumu.
Sestro, karton molim vas, poslednji rendgen i rezultate Rorsahovog testa.
Jel' beše prešao Baloš 100.000 pregleda za ove 2 nedelje? 🤔
Aha, nije kupovao preglede, setih se sad, sorry. 😘

Igor Vince je gostovao u Jutarnjem programu. Kaže da ih je pogodio neizmerni talas kreativne euforije tokom stvaranja pesme. Nisu imali u vidu evrovizijske trendove, već je pesma nastala iz najvećeg muzičkog zanosa, pa su on i Bane hteli tu vatru koju su oni osetili da prenesu na publiku.​

swZ6DVP.jpg

rjLic5i.jpg

Hteli su tu vatru stvorenu najvećim muzičkim zanosom da prenesu na publiku? Sa tom pesmom? #voimjaocaisina

Fuego 🔥🔥🔥

Status
Not open for further replies.
Back