Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
@leeethium

Nije predviđeno da se zumira više stotina procenata. To je ipak samo screenshot.

Što se Uraganki tiče očekujem Jovaninu špagu, i da pokaže svoj talenat za balet...

Ja sam malo poslušao i pogledao sa strane Eegorove druge pesme i mislim da on sam po sebi (u kontekstu te naše kao nove scene i celog trap gasa kojoj nekako pripada a čija je podrumara) uopšte nije muzički nezanimljiv, ali bolje mu je da je došao na PZE s nekom pitkijom trap-pop i hyperpop varijantom (jer videh da malo naginje ka tome), da bude onako polupanije, veselije i pitkije.

Ova Starac dana stvarno ima super audio produkciju, ja to itekako pozdravljam, ali postoji nešto haotično na naporan način u samoj pesmi, te je hteo da ispadne treper, te da servira neke rnb vokale, te da ukači tu neku mističnu srpsku tematiku u tekstu (što mu uopšte nije neki fazon u drugim pesmama pa mi deluje pozerski, kao sad čim se kaže da on peva o toj freski sad Srbija treba da padne u nacionalno-verski zanos lol). Ja volim papazjanija koncepte ali ovde mi nešto ne štima suštinski.

Verujem da će biti vizuelno dovoljno zanimljiv, okej je ako ga strefi finale.
Slažem se u potpunosti. Ne može da se kaže da je pesma loša jer nije - muzički je bogata, produkcija je super, tekst priča priču, on ima dobar vokal...
E sad, reč koja meni izbija iz svega toga je Pretencioznost, koja kao da se meša u sve to i ne dozvoljava pesmi da se razvije u nekom prijatnom maniru. Prenaporan mi je ceo taj paket i ne deluej mi prirodno. Kao lošija verzija Muškarčine - Muškarčina je isto bilo jedan pretenciozan projekat, ali mnogo bolje urađen.

Napravice tebi baka chromaticu kuci, nece tebe Lady Gaga da krade....
Ahahahahhaha hahahahhaha hahahahahaha

MUZIČKI KALADONT: CHEGI & Braća Bluz Bend

@leeethium

Nije predviđeno da se zumira više stotina procenata. To je ipak samo screenshot.
Ma šala mala, komentar se odnosio na Borisovu jadikovku sa storija.

Mada, interesantno je znati da učesnici PzE prate forum. Ne smem ni da zamislim šta je Luka pomislio kad smo pre neki dan diskutovali o njemu, analiza ličnosti kakvu ne može uraditi ni Institut za psihologiju.

Možda od sledeće sezone, ali forumaši znaju svašta da pitaju, i što može da dođe u obzir, a i ono što nije prikladno pitati nekog.

Status
Not open for further replies.
Back