Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kristini Radenković je ovo čak šesto NF koje vodi (jedno iz green room-a vodila). Kosjerini je peto mada je 2015. vodila ono predstavljanje kandidata veče prije.

Meni su ipak najbolji voditelji bili Jelena Jovičić i Boda Ninković iako su i oni imali neke lapsuse.

''Nadam se da ćete religiozne simbole u mojoj pesmi shvatiti kao moju težnju da ljudima približim neke elemente duhovnosti zato što lično izuzetno cenim crkvu i živim u njoj takoreći.''
Ovo je stvarno diskutabilno i pitam se da li ce se potegnuti ova tema. U sekularnoj drzavi promovises svoja duhovna ubedjenja i nacela, osobno nemam nista protiv ali niko te nije pozvao na PZE zbog toga! Ovo je isto kao kad nas pred vratima spopadaju Jehovini svedoci, nema razlike.

''Nadam se da ćete religiozne simbole u mojoj pesmi shvatiti kao moju težnju da ljudima približim neke elemente duhovnosti zato što lično izuzetno cenim crkvu i živim u njoj takoreći.''
Ovo je stvarno diskutabilno i pitam se da li ce se potegnuti ova tema. U sekularnoj drzavi promovises svoja duhovna ubedjenja i nacela, osobno nemam nista protiv ali niko te nije pozvao na PZE zbog toga! Ovo je isto kao kad nas pred vratima spopadaju Jehovini svedoci, nema razlike.
Nek sam ja autistican 100x, al’ nadam se da cu dochekati dan da religiozni fanatizam bude zaveden pod sopstvenu shifry

➡️ YouTube LISTA GLEDANOSTI - 25. februar

ivEQ9Hv.jpg

Poslednja lista za ovu sezonu biće u ponedeljak uveče.

Status
Not open for further replies.
Back