Mene pravo ta poruka i smara i stvarno ne znam što se spominje kao dark horse pobednik, bio bi blam.Ipak se nadam da će Eegor potonuti na tabeli jer mi se ne sviđa to što je pravoslavni ratnik.
Culi ste struku upravo, struka se oglasila!Ipak se nadam da će Eegor potonuti na tabeli jer mi se ne sviđa to što je pravoslavni ratnik.
Rekao bih nešto, ali nam je Miloš rekao da ne lupetamo!Pravoslavni ratnik u cipelama od plisanih medvedica, ko je ovde lud pitam?
Nek sam ja autistican 100x, al’ nadam se da cu dochekati dan da religiozni fanatizam bude zaveden pod sopstvenu shifry''Nadam se da ćete religiozne simbole u mojoj pesmi shvatiti kao moju težnju da ljudima približim neke elemente duhovnosti zato što lično izuzetno cenim crkvu i živim u njoj takoreći.''
Ovo je stvarno diskutabilno i pitam se da li ce se potegnuti ova tema. U sekularnoj drzavi promovises svoja duhovna ubedjenja i nacela, osobno nemam nista protiv ali niko te nije pozvao na PZE zbog toga! Ovo je isto kao kad nas pred vratima spopadaju Jehovini svedoci, nema razlike.
A nema milionče..Osta samo Uragan u trendu
Vidi ti AndjeluVidi ti Princa!
Ne kupuju preglede, ali zato uvoze komentare iz inostranstvaA nema milionče..![]()