Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Bas loša ova godina. Dan pred nastupe nema ni jasnih favorita. Bukvalno niko ne obećava.

Dovoljno je videti da je jedan od favorita Zejna, zena koja prošle godine nije bila ni primećena. A sama ne zna jer predstavlja Rome, Špance ili Kubance.
1. Zejna je sa razlogom primećenija ove godine - ima bolju i, što je možda i bitnije, zarazniju pesmu. Ne vidim kako je to dokaz da je ova godina loša.

2. Činjenica da nema istaknutih favorita po meni pokazuje da je festival dobar. Ima više konkurenata za prvo mesto i vizu za UK, konkurencija je jača a rekao bih da ni nastupi neće biti loši.

Uostalom, ako i ne veruješ meni, poslušaj strance. Mnogi od njih (čak i oni koji nisu na platnom spisku RTS-a) se slažu da je naš NF jedan od boljih ove godine.

Bukvalno znaci ako nema jasnog favorita ne znaci da je izbor jako los.

I sta ako ima dosta imena koji nisu mnogo poznati javnosti? Mnogima ovo moze biti odskocna daska kao sto je bila npr. Ivani Jajcanin tj. Naivi.

Bukvalno znaci ako nema jasnog favorita ne znaci da je izbor jako los.

I sta ako ima dosta imena koji nisu mnogo poznati javnosti? Mnogima ovo moze biti odskocna daska kao sto je bila npr. Ivani Jajcanin tj. Naivi.
Koja je poenta festivala onda ako će biti kao 2020. gde se onaj ko ide u Roterdam znao već po objavljivanju pesama?

Potpuno se slazem. Gotovo da nema lose pesme, ujednacen izbor, dosta 'anonimusa'... Bice zanimljivo.

Na zalost u Liverpulu necemo biti konkurentni kao prosle godine ali se necemo ni obrukati

Zejnina pesma kakva god bila mnogo je produkcijski jača i skuplja, a i zaraznija od tipa HLV rekao bih. Ima baš jake momente, stvarno je najveći problem u pesmi tekst i to što će ona izgleda biti kao kuvana noga na sceni.

Moja prognoza za finale (sa sve potencijalnim šokovima)

Prvo polufinale (nasumičnim redom):

Nađa, Princ, Luke Black, Filip Baloš, Angellina, Chegi i Braća, Hercenšlus, Boris Subotić

Drugo polufinale (nasumično):

Hurricane, Zejna, Džipsii, Ivona, Anđela, Frajle, Egret, Duo Grand

Moja prognoza za finale (sa sve potencijalnim šokovima)

Prvo polufinale (nasumičnim redom):

Nađa, Princ, Luke Black, Filip Baloš, Angellina, Chegi i Braća, Hercenšlus, Boris Subotić

Drugo polufinale (nasumično):

Hurricane, Zejna, Džipsii, Ivona, Anđela, Frajle, Egret, Duo Grand
PRVO PF:
Nađa, Princ, Baloš, Crni Luka, Angellina, Savo, Boris, CHEGI

DRUGO PF:
Hurricane, Zejna, Frajle, Egret, Dzipsii, Eegor, Ivona, Duo Grand

Ne smeta mi Eegor zbog crkve, dok nikoga ne vređa što bi mi smetao..
Pesma je ok...

Status
Not open for further replies.
Back