Lignjoslav
Ekspert
Amidžić i čuvenee hurr huuur HURIKEJN,koje bukvalno žive kod Amidže u studiu,od 52 emisije godišnje,one su kod njega gosti u 53Sponzor Ognjen Amidzic licno.![]()
Pa prošla je slagalica, a mislim da nema večeras Nikad Nije Kasno? Samo ne znam kad je igra sudbine.Posle tebe BABA![]()
![]()
![]()
![]()
Ne gledam ti ja to sine...Pa prošla je slagalica, a mislim da nema večeras Nikad Nije Kasno? Samo ne znam kad je igra sudbine.![]()
Ne gledate slagalicu? Pa čak i ja ispratim s vremena na vreme.Ne gledam ti ja to sine...
A što je slagalica za deke,znači samo babe i dede prate kvizove i igraju slagalicu na FB??Pa prošla je slagalica, a mislim da nema večeras Nikad Nije Kasno? Samo ne znam kad je igra sudbine.![]()
Ja ne igram na FB, imam instaliranu aplikaciju, sad može preko gmaila da se poveže da se igra.A što je slagalica za deke,znači samo babe i dede prate kvizove i igraju slagalicu na FB??
Odrastao sam na ESC-u pamtim kao da je juče bilo kada je divna cura iz Švajcarske pobedila na prvoj pesmi evrovzije sa onom lepom pesmom koja je jedna od najvecih hitova evrovzije ikada proglasena,nažalost nije više sa nama....Ne gledate slagalicu? Pa čak i ja ispratim s vremena na vreme.![]()
Pa čovek je verovatno učestvovao i u Drugom svetskom ratu, tad je bio u jeku mladosti.Au, pa ti si stariji i od loze Krkobabića
Eeeh sad nećemo preterivati,realno oni su nenadmašni,trenutno je i njegov praunuk narodni poslanik skupštine Srbije,to ide sa kolena na koleno,kao da smo još uvek monarhija Bog te video..Au, pa ti si stariji i od loze Krkobabića
Eeeh sada..ne preteruj sine mojPa čovek je verovatno učestvovao i u Drugom svetskom ratu, tad je bio u jeku mladosti.
Sigurno nisi bili estetski razlozi već zdravstveni, kao kada pitaš starletre da li su radile nos, jesu ali su imale devijacu pa su morale inace ne biFilari koji tvrdi da nije radio nikakve estetske korekcije
hahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaha
Sigurno nisi bili estetski razlozi već zdravstveni, kao kada pitaš starletre da li su radile nos, jesu ali su imale devijacu pa su morale inace ne bi![]()
Eeeh eeh deco mojaa,imam i mnogo više,nego pojma nemam sa ovim internAtom i tim čudima sme li i neko ko je već do stotke dogurao da se registruje,pa me sramota bilo da napisem,pa sam napisao namerno mnogo manje,za svaki slučaj...Kako je krenuo, na kraju ce me jos i ubediti da ima 89 godina![]()
Nema glume tu nikakve,dečko je lepo pitao ja sam mu odmah rekao.Draga, nisam siguran glumite li lošije stogodišnjakinju, profesoricu u školi ili stručnjakinju za geopolitička pitanja![]()
Ovo je novo saznanje za mene,danas sam otkrio da su svi komentatori ovog foruma stručnjaci za evrovziju,a upravo saznah da imamo ovde i profesore geografije,profesore na fakultetu politčkih nauka a Boga mi i sociologe i to sve u jednom mladom biću,koji još ni prijemni za srednju školu nije radio,a već je stručnjak za sve to+pesma evrovzije,lepo,lepooHaaaaaa haaaaaaaaaaaa