Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mislim da ce se objavom pesama iskristalisati njih 5,6 potencijalnih pobednika a da ce tek uživo nastupom(vizuelno) + vokalno, biti odlučeno koja će to biti.
Npr. Saška J. mi je 2019 po objavi pesama bila apsolutni favorit ali nastupom mi pokvarila utisak o pesmi. Sa druge strane Nevena B. , pesmu daj Bože 3 x poslušao pre Beovizije, ali mi se uživo najviše dopala.Ako Zejna ponudi najbolje, moja bezrezervna podrška, vrhunski peva, slatka je, ima sve i samo da ubode tu jednu pesmu. 👍

Ja ove godine nemam nikakvog favorita ovako kad čitam imena, i to je prvi put da je tako. Prije mi je bila Bojana, Balkanika, Saška, HCN, Sara, ali ove godine moja podrška ide pjesmi za koju budem smatrao da će nas najbolje predstaviti.

Šta ćemo onda raditi, ako ne budemo komentarisali učesnike, pogotovo u periodu prije objavljivanja pjesama???

Meni je to kad izvodjaci opisuju svoje pesme relevantno samo za stil - je li balada, brza pesma, 90e i sl.
Toliko delusional stvari vec godinama slusamo od njih - svaki koncert je nevidjeni, svaki projekat jedinestven, sve je prvo na ovim prostorima, a onda bude 3 reflektora, veliki ekran na bini i plesni studio iz Borce.

Tako da dok ne cujem pesme, mogu da ocekujem stvari samo na osnovu prethodnog opusa njih i njihovih kompozitora, a i to moze mnogo da iznenadi.

Ne znam meni je ona simpatična. A svima je antipatična , retko ko je rekao da je simpatična 😂 čak mi se dopadaju i neke pesme

Antipaticna mi je, ali ima ok pesmice...
Mn je ona ok, ova pesma joj nije loša....ali ima nekih koje su užas! Bila je na Skalama sa osrednjom pesmom, ako je nešto takvo poslala i za PZE, nije mi žao za njen neprolazak.

Status
Not open for further replies.
Back