Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Rekao u jednoj emisiji da je poslao pesmu za PZE, al izgleda da je ispusio hahah

Iskreno ne bi mi ni smetali Goca i Keba. Svakako ne bi otišli na ESC ali bi makar privukli nešto pažnje na PzE.

Ovako je spisak tanak, jedino ako pesme budu imale neki vau efekat sličan ICS možemo očekivati veću popularnost. A to će teško da bude, dve godine za redom da mi imamo takvu pesmu.

Mogu samo da se zahvalim Bogu što ono odvratno biće znano kao Keba neću gledati na nacionalnom finalu za Evroviziju.

Tijana objavila kako imaju 'ozbiljnu stvar za vrh', a iskreno i vjerujem da je bolja i od njene iz 2014. a i one iz 2022.

Svi obecavaju neki vrh Himalaja, a na kraju ni vrh Golije ne mogu dostici....al dobro ja cu i dalje plakati za Sanjom Vucic i Djerdanom.....

Spisak ne govori ništa posebno. Ja bih rekao da je otprilike na istom nivou kao i prošle godine, kada su imena u pitanju. Na kraju krajeva, ne možemo znati dok ne čujemo pesme. Mene su zaintrigirali Stefan Zdravković, Luke Black, i trio u kome je Milan Bujaković, njegova pesma iz 2020. mi je bila najveći "grower", te mislim da bi i sada mogao ponuditi nešto interesantno. Od Tijane i Frajli kao najjačih imena, očekujem pesmu na nivou nekog lokalnog festivala, ali se nadam da će me demantovati. Svakako se nadam da će se probrati i izdvojiti makar nekoliko pesama koje mogu biti konkuretne i dorasle ESC-u.

Status
Not open for further replies.
Back