Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kad ćete izaći s onom listom ko ima koliko pratilaca na insta od takmičara?

Jedina zamerka, zbog reakcije fanova i to, 8.feb je možda los datum za pesme, odmah posle druge večeri SanRema, posle 11.feb isto nikako vise finala nego u celoj sezoni to vece.

Jagoda04

Ne brini nije baš tolko bitna ta druga večer SanRema, veruj, stiće masa reakcija na naše pesme u roku od odmah i u prva 24h.
Pogotovo nam brzu i sjajnu reklamau rade Wiwi drugarice, Sinan i cela co. A to je itekako bitno.
Primetio sam inače da mnogi čekaju svake godine s daleko većim nestrpljenjem i pažnjom šta će to stići iz Srbije nego iz mnogih zemalja.

Treca nije bitna, na drugoj izlaze pesme :)
Al opet nekako baš udarna sedmica, može lako jedna pesma da zaseni sve ostale izbore.

Sve veća zainteresovanost inostranih fanova je rezultat toga što naš izbor linearno raste što se kvaliteta tiče. Od 2018 i onog bledunjavog povratka do 2022 koja je bila izuzetno dobra. Mislim da će taj trend da se nastavi i ove godine. Za to je sve zaslužna naša draga Oljica, ruke joj se pozlatile.

Uh trebalo mi je dosta dugo da sve pročitam šta ste pisali. Elem, bio sam na poslu kada se objavio spisak.. Moja prva reakcija je bila MEH...Iskreno mnogo mi je zanimljivije što nemam očekivanja. Očekivao sam neka poznatija imena ali ne žalim se. Prvo bih rekao SRAM BILO SVE "POUZDANE" IZVORE 😂 Znao sam da ima trolova ali možda su dva ti nagađanja bila istinita. Što se tiče samog spiska , drago mi je zbog Ivone i Angeline ,nadam se da će Angelina pokidati sa nekom baladicom. Kul mi je Tijana sa kompozicijom od Zoe Kida.. Nekako imam osećaj da će muškarci dominirati ove godine 😂 a biće dosta i kontraverzi. Šta znam zanimljivo mi je oko tog Džipsija sve , drago mi je zbog Borisa oko Baloša i ovog Blacka sam neutralan mada vidim da ih već favorizuju. Naziv od Hurricane UPITAN ali iskreno neka ih,neka se promovišu. Imam brigu kako će to da izgleda na sceni pošto po energiji i harizmi ne mogu prismrdeti Sanji,Kseniji i Ivani. A i ne verujem da bi mogle one na ESC. Ok su mi vokalno ,dopada mi se ova mala Sara ima tu egzotičnu boju glasa može to zvučati ok. Čekam pesme pa mogu detaljnije. Savo iritantan do bola ali ajde neka ga ,pisaće se verovatno i o njemu. Da pohvalim ekipu koja me je stvarno nasmejala na ovoj temi ali i prethodnoj. Posebno @omikron genijalne upadice imaš😂
I za kraj da izdvojim poznata imena ,ili za koga sam bar načuo:
Angellina ,Ivona ,Luke Black, Fillari, Subotić, Hurricane ,Tijana Dapčević, Zejna, Frajle , GIFT , Baloš, CHEGI , Stefan Shy , Savo i Sajsi.

Stefan mi je previše ukočen znam ga iz takmičenja..
A ovaj dvojac 'Viva la vida' su oni iz ZG ona opera ,eto to je neko ubo sa gledanjem u kuglu. Dobro solidno sve u svemu ( znam polovinu učesnika) Do daljnjeg posmatram 😁

Nesto se mislim ako ovde kao na ESC pobedjuje najjaca prica (a pobedila je i kod nas 2022), imali li bombasticnije price koja ce da odjekne u medijima sirom Evrope nego da je uz podrku publike u Srbiji pobedio gej Rom? 🤔🤔🤔

Ne znam ko je postavio za Mirkovića ono što je napisao za RTS , jadan od muke i sujete ne može da prežali što mu Lukas nije otišao na ESC. a možda je prijavio Kiju Kockar ili onu tiktokerku Maru. A možda je i Ana Nikolić, s obzirom da joj on organizuje koncert. Ona je i ovako propala a sa njim ode u sunovrat! Žalosno iskreno. Inače Hype produkcija poznata po tome da pljuje i blati sve koji su protiv njihovih zaposlenih. Čist primer rijaliti voditeljke ,gde direktor njihove lične sukobe sa drugim ljudima koristi da bi prozivao. Doduše nisu oni jedini primer neobjektivnog u Srbiji ali ajde Užas!
Edit: Mislim da će medijski dosta da se isprati pogotovo ovo oko Džipsija i ostalih stvari. Patriote ,rodoljubi i ostali imaju da skoče kao opareni.. Imam osećaj krčka se ovo lepo za mart! Još kada bi pesme bile početkom februara
😆

Status
Not open for further replies.
Back