Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nesto se mislim ako ovde kao na ESC pobedjuje najjaca prica (a pobedila je i kod nas 2022), imali li bombasticnije price koja ce da odjekne u medijima sirom Evrope nego da je uz podrku publike u Srbiji pobedio gej Rom? 🤔🤔🤔

Mislim da to ipak ne treba očekivati iz čista mira, tek tako da se desi, osim ako bi stvarno imao neku pesmu i žvaku za esc... pa neki ultimativni hit. Ali to važi za svakog.
Pa svi znamo da to što je neko samo gejša ili ove ili one boje, rase i nacije ne igra više ulogu na escu, ni trunke. To je davno ispričana stvar.
Danas može da prođe samo nešto kao " šok " priča a pesma kao takva je alat za prezent toga. Ako neko ima sve to može nešto da napravi.
Baš kao Konstrakta koja je furala i izfurala svoju priču, a da joj niko pre PZE-a nije dao realnu šansu za pobedu.

ma zamislite naslove ako pobedi. možete li ih zamisliti za ijednog drugog učesnika tako bombastično? :unsure:

Mislim da to ipak ne treba očekivati iz čista mira, tek tako da se desi, osim ako bi stvarno imao neku pesmu i žvaku za esc...
a to naravno, nego vidim da dečko kao konstrakta ima velikog smisla za estetiku, moderna produkcija i ostalo. naravno uslov je pesma.

Pa zato što se izjašnjava kao gej npr
Mislim da ce desnicari bas zato svi do jednog navijati i glasati za Princa jer sam siguran da je njegova pesma neki etno melos i ta neka tradicionalna prica. Jedan deo javnosti ce da dozivi pze23 kao "lgbt propagandu" i to me iskreno plasi. Videcete da ce najmanje u tim danima da se govori o pesmama, a najvise o tim nekim stvarima koje su nebitne
Takodje, malo se plasim ovog Cveta sa Istoka... Nadam se da to Istok nema veze sa Rusijom i Z propagandom

Drugi autor.
Aleksandar Filipović je i kompozitor, nije taj sa Tabloida

Pisao More ljubavi Extra Neni 2004, kao i ovu pjesmu Filipa Žmahera i Nade Novak sa Jugovizije 1992 što sam postavio na prvoj stranici.

Bilo je u prenesenom značenju naravno da nisam mislio na patriote. Patriote su i gej osobe nego u brzini ,mnogo misli a sve sam hteo lepo da sročim. @escpze23 slažem se , zato i kažem akcenat se uvek baca na seksualnost i boju kože nažalost pogotovo kada su neafirmisani izvođači u pitanju. Što je POGREŠNO naravno ali tu ide i veliki publicitet samim tim debate i ostale stvari. Sve to vuče jedno drugo. Medijska mašinerija

A jel imate neke pesme koje vam po naslovu privlace paznju? Ne racunam Hurricane i njihov zimi zami zum ili kako god

Status
Not open for further replies.
Back