Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I da drago mi je jer vidim da ima mnogo novajlija od početka nove evrovizijske sezone. Sada nam je i Miloš zadovoljan jer je spisak tu i sada se samo diskutuje ,nema dezinformacija 😆😆😆

užas navukao sam se na ovu njegovu pesmu finibrid haha ako ništa bar imam šta da slušam

Meni su simpaticni nazivi:
Moj prvi oziljak na dusi ovo je balada ko kuca 100%, plus je Kristini i skoro otac umro, plus ne prica sa sestrom, ako je skoro pisala pesmu ima da kida
Greh je odlican naziv i vec nazirem o cemu je rec
Svadba ili kavga by Chegi ima da bude nesto u fazonu Hey ho let's go folklore rok'n'roll
Luke Black ja mislim da je pesma o depresiji ili borbi sa samim sobom (balada u bili ajlis fazonu)

Taj Džipsi djeluje najzanimljivije od tih femitza. Poslušao sam dvije njegove pjesme, meni je to loše, ali ko sam ja da sudim 😅 vidio sam da se nekim urbanušama to sviđa, tako da možda je dobru pjesmu napravio za ovo

Znači ovi postovi od malopre su bili uvod u promenu avatara :p
trebao si ostaviti mamu ... bar dok ne izađu pesme. Možda klinac ipak ima neku glupost.

To je nešto Nikma zabrijao na čokoladu .... mene ne mešaj u to.
Pozdravljam sve učesnike , sve su to naša braća :p i setre..zavisi kako se uzme :ROFLMAO:

prošle godine kad su objavljene pesme sam mislio da je konstrakta najbolja opcija nakon sare ali mi je razum to potisnuo haha, sada idem intuicijom :love:

nalog na tviteru počeo da komunicira sa takmičarima haha eno ga ima fler sa sajsi haha

To mi je isto kao Australijanci kad su poslali onu karikaturu ove godine, ili onaj Rumun ili Izraelac…promenio bih kanal kad bi Srbija nastupala sa ovim personama…

Ali Dzipsi 😆

Koliko mi je kaotično to ime, nikad čuo za lika naravno, ali zbog smiješnog imena moram ga barem malo podržat

Nadam se da je Moj prvi ožiljak na duši emotivna balada,nesto kao španska Yo quisiera sa Benidorma.

Ova pesma je preseksi!
Inace, on bi mozda mogao biti srpski Mahmood 😁

Efekat Ingroso (SWE) i bojkot publike u godini kad samo publika odlučuje finaliste . Po meni, ovo ni teoretski. Realno šta je to ? Kako bi to bilo dobro za esc? Šta je to ovde što Evropa nije videla i doživela ?
Dajte nešto drugo da vidimo, sigurno ima boljih stvari.

Status
Not open for further replies.
Back