Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Upravo. Recimo, ova pjesma će uskoro napuniti 7 godina, a i dalje zvuči nevjerojatno svježe i dobro i mislim da bi u bilo kakvoj konkurenciji ovo bio dobar rezultat na ESC-u. Da je nama jedan Luke Black na Dori...

Meni se jedino ta svidja od njega

Ja volim ovu Lukinu, to mu je jedna od najnovijih i odlicna je, steta samo sto je prekratka.

Ovo je top 3 esc materijal i to je tako
Fair enough, ovo je veoma ESC kul.

b665f44ccfd611776f5e8d3ff309ef04b3b0ed76.gif

Treba saznati ima li savo perovic nase drzavljanstvo. Ako nema super jer znaci da je RTS odustao od tog pravila sto otvara prostor za mnoge druge izvodjace da dodju.

Mislim da je on rođen u Beogradu.

ISPRAVKA: Videh sad da je rođen u Podgorici. Sad sam i ja zaintrigiran ima li srbijansko državljanstvo. 😄

Ja se nadam da ima. Srbiji nije potrebno da uvozi pevače (a mislim ni kompozitore). Nismo zemlja od 30k stanovnika.

Zorja krajem januara izbacuje baladu za koju je rekla da je prezahtevna za pevanje i suska se da joj bila u opticaju za PZE. Znaci ako bude bila bolja od pesme slobodne uh...

Ne ali ima Srba i onih koji se tako osećaju a da nemaju drzavljanstvo

Pa ti u današnjoj Srbiji dobiju državljanstvo u roku od par dana ako je potrebno. Posebno ako se zahvale preCedniku. 😂

Sto se mene tice, ovako bez preslusavanja pesama, Luke Black mi je prvi favorit i nadam se da je ovo sto je spremio na nivou. On definitivno jeste ESC potencijal pod uslovom da je pesma dobra, naravno.

Spisak je tanji u odnosu na ono sto smo ocekivali (po imenima) ali svakako to ne znaci nuzno da su pesme slabe, naprotiv. Jedva cekam da ih cujemo. Tada cu moci tek da dam neki opsirniji sud.

Sviđa mi se ova pjesma Luke Blacka što je Stole stavio, zanimljiva je. Ove prijašnje su mi dosadne.

Svakako Luke Black je i meni prvi favorit na nevidjeno ali i 2 izvanredna pančevca Petar Pupić i Milan Bujakovic su mi tu.
Uz njih me jos jako zanima sta imaju Baloš , Gipsii i Angellina da ponude. U toj šestorki za sad vidim sigurnog predstavnika.
Tijana i Zejna mogu po meni prijatno da iznenade a ostale za sad bez pesama posmatram kao učesnike koji ce se promovisati samo ili popuniti broj. Daleko da ih bez pesama otpisujem ali u gore navedenima ipak vidim taj pobednički potencijal.

Što se Perovića tiče, nisam ni ja rođen u Srbiji pa imam srpsko državljanstvo, vjerovatno su isti odnosi Srbija - CG kao i BiH, tako da sigurno i on ima, ali valjda su ovi sa RTS-a provjerili 😂

Zaboravih Stefana Zdravkovica. Odlican potencija ima, takmicarskog iskustva mu ne manjka ali autori pesme mi ne ulivaju poverenje.

Status
Not open for further replies.
Back