Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja kao neko ko nije Tein fan skroz gotivim onu pesmu Dva i dva od nje (mada mi nije ESC potencijal, ali se ljudi generalno uglavnom hvataju za neke druge njene)

Tei mozete samo da pljunete pod prozor.... Takve kao ona i treba da prizeljkujemo na PZE

Sudeći po zvucima Teine pesme, Cvet sa Istoka više obećava...
miljanakulic-marija.gif

Na wikipediji neko stavio nazive nekih pjesama na ćirilici, ali ne na srpskoj nego na ruskoj ili možda bugarskoj.

Moj prvi ožiljak na duši" (Мой први ожиляк на души) Kristina Kovač, Tim Gosden
Nađa Terzić "Devojka tvog dečka" (Девойка твог дечка) Konstantin Arsić, Nađa Terzić, Aleksa Vučković, Dimitrije Borčanin
Petar Pupić "Ako shvatim" (Ако шватим)

Last edited:
Da nije sa Miom opet pokušala? Šteta ako je ona
Ne znam kome je radila pesmu. Videh samo njen story u kom piše da joj prsma nije prošla i nešto u fazonu - nema veze, bar će se pesma slušati

Verujem RTS- u i sigurno ce se kao i uvek naci nesto dostojno finala. Toliko o spisku.

Na wikipediji neko stavio nazive nekih pjesama na ćirilici, ali ne na srpskoj nego na ruskoj ili možda bugarskoj.
One su ti suštinski sinonim jedrna za drugu, tako da nema greške bilo koja da se pomene

Uh narode meni je deseti januar still too early za hajp oko evrovizije, svaka vam čast, ali videh po tviteru da se digla pompa oko spiska iako je nakon objave istog splasnula, pa dođoh i ovde...
Meni je spisak super, baš mi se sviđa što je sve tako otvoreno, uostalom zar niste baš ništa naučili od prošle godine kada je dark horse pobedio i razvalio?
Ono zašto ja cenim ovo takmičenje je što mi povremeno otkrije nekoga za koga do tad nisam čuo, ovaj put to je Filip Baloš, mnogo sam propustio što nisam počeo ranije da ga pratim, mnogo mi se sviđa njegov rad i ovako "na gluvo" navijam za njega, kao i za Luke Blacka od koga takođe puno očekujem... ali biće mi smešno da ga čujem na srpskom hahah...
Dok ne izađu pesme bilo bi potpuno glupo dalje komentarisati, ah da, navijam i za Angellinu, meni je njena muzika super i nema šanse da se pojavi s nečim lošim. Btw da li je neko čuo njenu pesmu "Melanholija" sa Beogradskog proleća? Obožavam.

Status
Not open for further replies.
Back