Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa na tiktoku baloni za rodjendan njegov bili 30

Sem ako nije cm
Pa ako je to onaj izbotoksani, ne znam sta si drugo mislio. Mislim, kontam da mu je teze da odrzava kvalitet koze zbog sminke pa da se filuje, ali ne izgleda mi mladje od 30 sigurno.

Ne verujem da ima 30, meni bar ne deluje tako... A na TT se svakako sprda, posebno sa onim detetom da mu je sin. Ali ko će ga znati..

Bitna informacija, pa mesec dana čekanja, bitna informacija, pa mesec dana čekanja....umesto da malo rasporede pa podele svake nedelje po koju info... i ovo sa ucenjivanjem izvođača da ne smeju da objave barem jedan tizer od 30 sekundi pesme do zvaničnog objavljivanja pa makar to bila i sama matrica bez teksta je ono baš bzv 😒

Bitna informacija, pa mesec dana čekanja, bitna informacija, pa mesec dana čekanja....umesto da malo rasporede pa podele svake nedelje po koju info... i ovo sa ucenjivanjem izvođača da ne smeju da objave barem jedan tizer od 30 sekundi pesme do zvaničnog objavljivanja pa makar to bila i sama matrica bez teksta je ono baš bzv 😒
RTS nikad nije znao podignuti hajp oko bilo čega, što se tiče toga zaglavljeni su u Jugoslaviji. Prošla godina se ishajpovala sama od sebe zbog 3-4 jaka kandidata, Konstraktine genijalnosti, Acinog lupetanja, Sare...i zato je gledanost bila velika.

Kad već nema nikakvih vesti...
Džipsi i u Hrvatskoj :LOL:
Projekat LIFE Northern Bald Ibis u Austriji doprineo je da na Balkan doleti Džipsi, koja se izlegla u toj zemlji 2018, kaže Petra Čulig.

Ćelavi ibisi primećeni su u poslednje dve godine i na teritorijama Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a 2019. su u Hrvatskoj stradale četiri jedinke.

Ko je Džipsi i odakle je doletela u Hrvatsku?​

Kolonije ćelavih ibisa u svetu danas pretežno čine ptice stanarice, dok je alpska kolonija, koja naseljava predele Alpa u Austriji i Italiji jedina migratorna, kaže Čulig.

Ptice stanarice su one koje čitavu godinu provode u istom staništu, dok se migratorne ptice ili selice u zimskom periodu sele u toplije predele.

Upravo iz nje dolazi i Džipsi, koja se izlegla u zoološkom vrtu u Austriji 2018, pripada koloniji ibisa u Iberlingenu u Njemačkoj, a ove zime je iz Italije „krenula na drugačiji put i viđana je duž hrvatske obale“, objašnjava stručna saradnica za zaštitu prirode udruženja BIOM.
https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...ptica-celavog-ibisa-dospela-u-dolinu-neretve/

Slazem se, izbacili su spisak i sad cekaju mesec dana i vise da izbace pesme i onda opet mesec dana do feativala... mogli su da izbacuju neke snipete svaki dan da bi nas hajpovali ili nesto slicno... ovako je vec hajp manje vise crkao...
Prosti su oreveliki razmaci izmedhz desavanja

Slazem se, izbacili su spisak i sad cekaju mesec dana i vise da izbace pesme i onda opet mesec dana do feativala... mogli su da izbacuju neke snipete svaki dan da bi nas hajpovali ili nesto slicno... ovako je vec hajp manje vise crkao...
Prosti su oreveliki razmaci izmedhz desavanja
Mogli su kao Dora, da naprave emisiju "U susret PZE" pa da, recimo, svaki dan prikažu po 4-5 pesama i neki Behind the scenes za svaku pesmu, intervjui sa učesnicima itd. Za nedelju dana završe sve.

Jel pesme na kraju izlaze drugog ili trećeg? Da znam kada da uzmem slobodan daan :LOL:

Pitaj neku proročicu :)

Status
Not open for further replies.
Back