Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja odoh na spavanje 😅 pa sutra komentarišem, da bi forumaši bili zdravi moraju biti naspavani! Laku noć!

Pred izlazak pesama, samo da pohvalim entuzijazam svih vas ljudi, mislim da ne bih imao hajp da nije toliko vas s kojima ga delim. Neka nam je srećno sutra, da se svi prvo lepo naspavamo, da budemo odmorni i spremni za pesme, da pesme izgrme i da svako od nas dobije minimum top 5 odličnih numera! ❤️

Lepo sto smo ovu pre-song sezonu zavrsili sa jos jednom zadnjom nepotrebnom svadjom💙

Da prekratite vreme do podne, idite u temu Evrovizijskog studija i poslušajte jedan poduži intervju :cool:
➡️ https://forum.evropesma.org/threads/evrovizijski-studio-2023.148/post-70554
Pustio sam fazon 10 sekundi i čuo Kedžu "Ja generalno kad sam na Dori nikad ne slušam ostale pesme ranije jer ja generalno volim glazbu".

Bob The Drag Queen Girl GIF by RuPaul's Drag Race

Još sat vremena i slušamo pesme. Jeste li uzbuđeni? Spustili očekivanja nakon pročitanih tekstova? Nemojte se razočarati, za sat vremena možete da đuskate uz Frajle i ostalu ekipu!

Odlučio sam ipak da gledam redom, po rasporedu polufinala.

Tako da u 12:00 idete na blok nekih sat i po vremena.

Jbt, uzbuđeniji sam valjda nego kad su izlazila pjesme za Doru :ROFLMAO:
Slušam ovim redom:
1. Crni Luka
2. Filip Baloš
3. Princ (jer me najviše zaintrigirao tekstom)
4. Angelina
5. Boris Subotić
6. Dzipsi
7. Filarri
8. Tijana
9. Hurricane - samo zato da čujem to čudo na svoje uši

Ostalo nekad kasnije i prema tome za šta budete ovdje pisali da još vrijedi

Ja idem ovim redom
1. Luka Blek
2. Andjelina
3. Hurricane
4. Balos
5. Dzipsi
6. Ivona
7. Filari
8. Zejna

Ostale cu random redosledom

Ja krećem od Zejne, a ostalo kako Youtube bude predlagao. Siguran sam da će biti nekoliko pesama vrednih pažnje.

Po pitanju tekstova me Luka i Princ daleko najvise zaintrigirali a pozitivno ,,ludilo" i po pitanju teksta i pesme ocekujem od Zejne i HCN. 😁
P.S. Blago vama koji ne radite danas. 😉🫡
Andji želim top baladu u stilu ,,Sijam" samo nikako brzu pesmu.🫣

Poooolako krece da me drma euforija, ali ni blizu kao prosle godine. Verovatno jer sam prosle godine ocekivao dosta od Sare, a ove godine nemam nekog izrazitog favorita.

Status
Not open for further replies.
Back