Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sasvim zasluženo.
Zašto mislite da je kupovao preglede?
Tada je bio baš popularan.
Bio 4. kod publike u godini gde je baš lagano mogao da pobedi tvt, nije ni 10k glasova imao. Čak su od njega bile jače i Nataša i Una sa Play radija.

Oooo Zejnulahi naša, evo je na 79 000 😍

Zaslužio je Baloš, od ove 22 hiljade za sada stotinak je mojih :D
Nije malo, ali može to mnogo više... Čudi me da i mala Nađa ima više od njega.

EDIT: Ali moram i ovo da dodam: Čim pesme izađu na Spotify meni YT pregledi zaista prestaju da budu merodavni, ne znam kako vama...

Ali moram i ovo da dodam: Čim pesme izađu na Spotify meni YT pregledi zaista prestaju da budu merodavni, ne znam kako vama...
To možda da smo negde u Skandinaviji ili zapadnoj Evropi gde većina ljudi sluša svu muziku preko Spotify. Kod nas je i dalje YT dominantni način slušanja muzike, imam i ja i više ljudi koje znam Spotify, ali u Srbiji kad sabereš Deezer, Spotify, Apple music, Tidal i ne znam šta još sve sad novije postoji od tih platformi, njih sve zajedno ne koristi ni 20% populacije, ma ni 15%.

To možda da smo negde u Skandinaviji ili zapadnoj Evropi gde većina ljudi sluša svu muziku preko Spotify. Kod nas je i dalje YT dominantni način slušanja muzike, imam i ja i više ljudi koje znam Spotify, ali u Srbiji kad sabereš Deezer, Spotify, Apple music, Tidal i ne znam šta još sve sad novije postoji od tih platformi, njih ne koristi ni 20% populacije, ma ni 15%.

Rintintin, tin-tin-tin
Rintintin, tan-tan-tan
Rintintin, tin-tin-tin
Rintintin, tan-tan-tan
Rintintin, tin-tin-tin
Rintintin, tan, ma hajde voli me.. 🤓🤩😃

Rintintin, tin-tin-tin
Rintintin, tan-tan-tan
Rintintin, tin-tin-tin
Rintintin, tan-tan-tan
Rintintin, tin-tin-tin
Rintintin, tan, ma hajde voli me.. 🤓🤩😃
Zejna - Rumba (rintintin Remix) 💫

• Love
Reactions: Mrm
Pa sigurno će sad Luka da pada, taj prvi talas pregleda su bili ljudi koji su znali već za njega i eurofanovi, a logično da će sad HRC, Zejna i Savo da krenu u nebesa jer je to najsličnije našoj lokalnoj komercijali, njima to dođe kao singlove regularno da su izdali (i to dobre u svom kontekstu), verujem da svi oni idu u trending vrlo brzo.

• Like
Reactions: FFM
Zejna prešla i Hurricane po pregledima, 116k. Ali zato ima 1k lajkova, iza HCN, Luke i Save

A kako se kupuju pregledi? Posalje se se Indozeanima koji onda prosledjuju dalje u okviru svoje grupe?

Ma kupuju
Moguće, nešto se dešava...

Ja jesam ćorava, ali mi se čini da je Presidente nestao sa Home stranice gde su pesme podeljene po polufinalima...
Ima ga na YT samo kad se klikne na video :oops:

Status
Not open for further replies.
Back