Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Da se i ja oglasim posle silovanja pesama.

Ove godine mi je jaci izbor nego prosle😎 bravo RTS.

Neka podela koga zelim na ESC

1. hurricane
2. Zejna
3. Angelina
4. Filip B

To je to😂

Moram da dodam od pocetka nisam fan Luke B i nije mi promenio misljenje, ovoj nabacanoj pesmi ne moze ni nastup pomoci (vokal nema svakako). Da je cuvao Demons (jedino dobro) mozda bi se i nasao na listi, ovako trenutno Grand Duo je bolji od njega.

Jedva cekam da vidim nastupe i nadam se da ce Hurricane da se lepo spreme🥳

Upravo to. Svake godine imamo kupovinu pregleda, a realno ne sluzi nicemu. Ako ti je pesma losa, nece postati bolja ako ima 200k pregleda.

Ja ne znam da li RTS Youtube kanal moze to nekako da spreci.

Last edited:
Može da kupi preglede ko hoće, ali džaba im kad to neće da se odrazi na glasove 🥰

Ja jesam ćorava, ali mi se čini da je Presidente nestao sa Home stranice gde su pesme podeljene po polufinalima...
Ima ga na YT samo kad se klikne na video :oops:
Mislim da je to jer na Home stranici prikazuje samo po prvih 12 pesama iz svakog polufinala u tim skrol listama (pa se onda ostatak vidi kad se uđe u plejlistu), tako je bar kod mene.

A i meni je bezveze ako stvarno kupuju... Bar se svakako vide i lajkovi.

Da su pametni svi bi kupili preglede tako se dolazi do publike
Istina, ovde se ljudi strašno lože na brojke, i prva stvar koju komercijalni pevači ovako inače deklamuju kad sednu negde na televiziju je koliko im pesma ima pregleda u kom roku, ciljna grupa za kupovinu glasova svakako nažalost postoji.

Burovac i Saška su dokaz koliko im je kupovina pregleda pomogla, i mnogi drugi da ne nabrajam sad.

Počelo je predstavljanje takmičara u Jutarnjem programu RTS-a.

Prva se predstavila Tijana Dapčević. Nastup joj radi Jaan Amir Alić iz Sarajeva i biće sama na sceni. Volela bi da zabeleži visok plasman na PZE.
Pozvala je gledaoce da posete mts dvoranu 9. februara, kada će nastupiti u mjuziklu "Vesele devojke" u kom pored nje igraju i Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.

bCYSGmS.jpg

cX8O7HM.jpg

yOsM38Q.jpg

Počelo je predstavljanje takmičara u Jutarnjem programu RTS-a.

Prva se predstavila Tijana Dapčević. Nastup joj radi Jaan Amir Alić iz Sarajeva i biće sama na sceni. Volela bi da zabeleži visok plasman na PZE.
Pozvala je gledaoce da posete mts dvoranu 9. februara, kada će nastupiti u mjuziklu "Vesele devojke" u kom pored nje igraju i Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.

bCYSGmS.jpg

cX8O7HM.jpg

yOsM38Q.jpg
Pobednica

Status
Not open for further replies.
Back