Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Po meni svi povratnici imaju daleko slaboje pesme nego prosle godine, a jedino Zejnina je totalno drugi zanr. Ovo ostalo bas mlako.
Istina. Ivona - Znam bolja od U noćima, Angellina - Origami bolja od Lanca, Boris - Vrati mi bolja od Nedostupan, Zejna - Nema me bolja od Rumbe (mada Rumba bi mi isto bila u rangu sa Nema me samo da je malo više teksta), za Tijanu sam već rekao, Gift i Baneta Lalića ne bih da komentarišem, sve 4 su meh :cautious: Ne znam jel ima još nekog od povratnika .. Chegi takođe bolja pesma ona od prošle godine, Bujaković bolji bio 2020.

Istina. Ivona - Znam bolja od U noćima, Angellina - Origami bolja od Lanca, Boris - Vrati mi bolja od Nedostupan, Zejna - Nema me bolja od Rumbe (mada Rumba bi mi isto bila u rangu sa Nema me samo da je malo više teksta), za Tijanu sam već rekao, Gift i Baneta Lalića ne bih da komentarišem, sve 4 su meh :cautious: Ne znam jel ima još nekog od povratnika .. Chegi takođe bolja pesma ona od prošle godine, Bujaković bolji bio 2020.
Meni su te 4 ovogodišnje bolje nego prošlogodišnje (Origami i Lanac su mi tu negde, ostale miljama bolje sada)

Tijana mi bolja takođe, ono prošle godine je bilo tragično

• Like
Reactions: Mrm
Svako ima svoje mišljenje i ukus. Kome je neukusno, nek začini ;)

Ustvari ajde redom

Angellina: tu su mi
Boris Subotić: 2023
CHEGI: 2022
Gift: tu su mi
Bane Lalić: 2022
Ivona: 2023
Milan Bujaković: 2020
Tijana Dapčević: 2023
Zejna: 2023

A dobro, drugačiji sastavi

"Hasta la vista" je meni bila skroz bezveze pesme, "Zumi zimi zami" mi je def bolji. "Loco Loco" mi je bio dobar, u odnosu na ovu sad su mi tu negde.

• Like
Reactions: Mrm
E da Ivonine su mi skoro pa neuporedive ali bih malecnu prednost dao 2023...

Isto važi i za Zejnu

Ja sam npr. nekako lakše prihvatio ZZZ nego HLV i LL, iako su mi sve 3 tu negde bez obzira što su drugačiji sastavi

Ustvari ajde redom

Angellina: tu su mi
Boris Subotić: 2023
CHEGI: 2022
Gift: tu su mi
Bane Lalić: 2022
Ivona: 2023
Milan Bujaković: 2020
Tijana Dapčević: 2023
Zejna: 2023
Ono što cenim kod većine njih je da su izašli van tradicionalnih okvira, prošlogodišnje pesme su bile mnogo više basic. Stoga mi se više i sviđaju.

Ako bi se desilo da Filip ima ekstra nastup a Luke flopne, i Filip ode, ova pesma bi tako mogla da bude hit na zapadu ali iskljucivo ako je posalju na engleskom jeziku 😶
Na stranu što mi se Lukina pesma bez ikakve dileme najviše (jedina) baš svidja u kontekstu ESC-a '23 a Baloš mi je jedno big NO, Luka je mnogo inteligentnije pristupio samom projektu.
Pesma nije zahtevna za pevanje (realno Luka nije neki vokal uživo), pesma nema previše reči, ostavlja mu puno prostora za odličan scenski nastup, tekst ima smisla i nosi poruku.
Baloš, previše reči u pesmi, vokal njanjav, nazalan (možda ipak ja samo tako čujem)😆 a sama pesma toliko traži scenski pokret da ako bi bio statičan ili čak umeren na sceni, to bi bio težak flop. Kako će on uskladiti pokret i pevanje ove pesme uživo, živ nisam, gotovo pa nemoguća misija. Naravno, želim mu da uspe a na stranu što mi se pesma ne svidja.👍

Bolje da si joj ti pisao tekst, imala bi više reči i rima :LOL:
Uz obavezne klikove, lajkove i preglede u tekstu. 😃

Imate na RTS Ja volim Srbiju - Tićoni VS Angellina.. 🤓🤣

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back