Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Od povratnika mi samo Gift ima bolju pjesmu,ostali svi lošiju,uključujući i Žmahera iz 1992.Tijani mi je takođe ovo najlošija pjesma s kojom je pokušavala/bila na ESC.

Mada generalno su mi prošlr godine bile bolje pjesma,npr Zejna koja mi je prošle godine bila na 4. mjesto ove godine mi je sa nešto lošijom pjesmom na drugom.

Last edited:
  • Wow
Reactions: Mrm
Inače, ne znam da li se sećate i da li uopšte znate za ovu tursku seriju i ovu pesmu koju peva Milan Bujaković. Serija se nekada emitovala na Happy tv i baš mi je ostala u sećanju...

Meni su ove pesme svemir za proslogodisnje. To mi je bio prvi utisak tako je i sad. A mnogo nas hvale i u internacionalnoj zajednici zbog unapredjenja kvaliteta tako da nisam usamljen u svom stanovistu. Pze je nas prozor u svet i to staklo prozorsko mora da bude cisto

Prepucavanja sa njima ce u svim sverama zivota postojati,ne znam zasto se iscudjavate....

• Like
Reactions: FFM
Ali dobro je to neko kazao, čini mi se juče, daleko je 01.03. svašta će se ovde naći još do tada, da se ispuni vreme.. 😃

Nista ruzno rekao nisam, niti sam bilo koga uvredio, Niti imam ista protiv ljudi koji su lgbt+. ALI NAMETANJE TAKVE IDEOLOGIJE NIKAD NECU PRIHVATITI NI JA NI VECINSKA I PATRIOTSKA SRBIJA! Jos jednom ne zelim nikoga da uvredim samo necu da dozvolim vredjanje vecinske Srbije od strane pojedinih osoba. Jos jednom moje misljenje da Luke Black nije zasluzio da se nadje na nacionalnom izboru. Hvala na paznji
Зар ти не "ослобађаш" Украјину од злих Украјинаца и бориш се за њихови просветљење?

Meni nije jasno da su u Srbiji zvijezde mali Vojaž, i onaj krezubac sa maskom, a recimo nije Filip Baloš. Produkcijski im je održao predavanje u samo jednoj pjesmi, a još zna i pjevati.

Što se tiče hrvatskih otrovnih komentara mogu samo reći: Žao m' vas je!

Manite se hejt komentara i ljubomornih duša....
Inače nakon uspeha da pročitam skoro 100 strana (jedan dan u obavezama, ne uđem na forum i vi napišete roman...! Pa dobro, razumem. Izašle pesme!) Evo moj top 10 (za sada)

Attachments

• title.webp
    title.webp
    86.9 KB · Views: 15
Sara Kuruma mi izgleda svetski, izgled i stajling vrhunski...

Status
Not open for further replies.
Back