Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kada Hrvati pocnu da prave muziku koju bi zaista i slusali, mozda cemo i imati o necemu da pricamo

Nancy Pelosi GIF

Bilo kako bilo, mislim da su ove Uraganke mnoooogo više naložene na PZE nego Sanja, Ksenija i Ivana... Ove su donekle 2020. znale da nose pobedu, 2021. su odabrane interno, a ove nove su željne da se dokažu i odaju utisak da se mnoooogo bolje slažu... Najveći problem je njihov čuveni TIM koji ih "pakuje" katastrofično što vidimo i po thumbnail-u 😃

Ja cu se stvarno prijatno iznenaditi ako one uspeju da iznesu to uzivo.
Nije da ja nesto sumnjam u njihove glasove (ne znam ni kakvi su), nego je pesma bas prezahtevna, pogotovo za uz koreografiju.

Ja cu se stvarno prijatno iznenaditi ako one uspeju da iznesu to uzivo.
Nije da ja nesto sumnjam u njihove glasove (ne znam ni kakvi su), nego je pesma bas prezahtevna, pogotovo za uz koreografiju.

Znam da ovo govoris samo o Hurricane u ovom kontekstu, ali ja ovo mislim i za Balosa i za Filarija pa i za Luku, osim mozda Zejne bice bas tenzicno kod svih.

Mislim da će Zejna imati najmanje problema oko toga, zatim Luka, pa onda ova momčadija Filarri/Dzipsii/Filip i sa njima Hurricane.

Zejna i Luka su među favoritima takoreći starija garda, jedini iznad 30 godina.

Eegor ima sjajnu priču iza svoje pesme :love:

Pesma je inspirisana freskom Starac dana iz 12. veka - Pećka Patrijaršija. Ispred crkve je drvo Šam-dud, jedno od najstarijih, zasadio ga je Sv. Sava. Starac Dana je Isus koji dolazi na kraju sveta i zato je predstavljen sa belom bradom. Tekst je kontrast banalnosti svakodnevnice i beskraja večnosti. Medice su anđeli čuvari i podsetnik na ono “budite kao deca”.

Znam da ovo govoris samo o Hurricane u ovom kontekstu, ali ja ovo mislim i za Balosa i za Filarija pa i za Luku, osim mozda Zejne bice bas tenzicno kod svih.
Neće biti problema ni kod Princa

Luke meni deluje da ima dosta samopouzdanja, a pesma posto zvuci kao filmska ce da ozivi uz neke lude scene i slovenacke plesace

Neki iterpretativni ples u sklopu efekata bi bio bombonica kad udari bit

Don’t call my name Alejandro. Ne znam bas da stalno gledamo u njega ne ide mi to uz pesmu. Pesma je o svetu u njegovim ocima a ne o njemu samom

Evo par bisera sa forum.hr
Ih, nije to ništa... Ja sinoć ušao na onaj hrvatski evrovizijski portal nakon xy vremena (mrzi me da im preslušavam pjesme), rekoh čisto malo da vidim šta pišu za svoje ovogodišnje kandidate i najčešće u negativnom kontekstu spominju tu Hanu koja je učestvovala u Zvezdama Granda, naravno iz razloga što je autor pjesme iz Srbije, iščuđavaju se u fazonu kako je jedna takva balkanska balada uopšte mogla proći konkurs za Doru zbog ''istočnjačkog prizvuka'' te joj poručuju da se ''vrati odakle je došla'' i prijavi na PZE pošto nije dostojna da prismrdi ultra-modernoj Dori... :ROFLMAO:
Naglašavam da je u pitanju portal fanova Evrovizije a ne neki random sajt na kome se oglašavaju ljudi i koji jesu i koji nisu ljubitelji ovog takmičenja.
Sjećam se 2010. godine da je jedan član njihove delegacije u intervjuima za strane medije koji bi spomenuli da je ''Lako je sve'' balkanska balada uvijek ispravljao novinare i govorio kako je to ''hrvatska'' balada, poslije ih zadesila karma s obzirom da su ispali upravo zbog nemogućnosti glasanja iz ex-yu jer su imali samo Sloveniju u polufinalu.

Ih, nije to ništa... Ja sinoć ušao na onaj hrvatski evrovizijski portal nakon xy vremena (mrzi me da im preslušavam pjesme), rekoh čisto malo da vidim šta pišu za svoje ovogodišnje kandidate i najčešće u negativnom kontekstu spominju tu Hanu koja je učestvovala u Zvezdama Granda, naravno iz razloga što je autor pjesme iz Srbije, iščuđavaju se u fazonu kako je jedna takva balkanska balada uopšte mogla proći konkurs za Doru zbog ''istočnjačkog prizvuka'' te joj poručuju da se ''vrati odakle je došla'' i prijavi na PZE pošto nije dostojna da prismrdi ultra-modernoj Dori... :ROFLMAO:
Naglašavam da je u pitanju portal fanova Evrovizije a ne neki random sajt na kome se oglašavaju ljudi i koji jesu i koji nisu ljubitelji ovog takmičenja.
Sjećam se 2010. godine da je jedan član njihove delegacije u intervjuima za strane medije koji bi spomenuli da je ''Lako je sve'' balkanska balada uvijek ispravljao novinare i govorio kako je to ''hrvatska'' balada, poslije ih zadesila karma s obzirom da su ispali upravo zbog nemogućnosti glasanja iz ex-yu jer su imali samo Sloveniju u polufinalu.

Ko o cemu, Undercover opet o Hrvatskoj. Probaj makar malo zamaskirati tu kroatofobiju, ovako je svaki put preočigledno

Okrenite se onima koji hvale srpske pjesme i izbor, bilo Hrvati ili tko god drugi, umjesto da se hvatate za tri “negativna” komentara

Status
Not open for further replies.
Back