Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nemoj ti da tumačiš moje komentare, to što ja imam mišljenje da je baš smešno da Hrvati komentarišu naš izbor za Evroviziju je potpuno drugo od "naravno da sam kroatofob".
Itekako ću da tumačim svačije komentare, kako se tumače moji tako se onda tumače i tuđi...
Dakle pričamo o ''prikrivenoj kroatofobiji'' za koju je dotični mene optužio, upravo si je ti svojim komentarom ispoljio kao još par njih tu koji su imali još grublje riječi, pri tom ja bukvalno nisam ni jednim slovom uvrijedio ni tu državu i njen narod već sam napisao kakav sentiment u meni izazivaju i sada ti ćeš da mi kažeš da je moj komentar za ban a tvoj u kome ih vrijeđaš nije?! :ROFLMAO:
A inače, masa vas u svojim komentarima Srbe naziva Srbadijom, Srbaljima i Srbljima pa niko ne reaguje.

Nove Uraganke su u proseku bolje pevacice od starih. Niko nije na nivou Sanjinom ali niko nije los kao Ivana a mislim da su sve 3 bolje i od Ksenije.

Mnogo je veci problem energija i sto one nekako deluju da su skupljene zajedno a da se energetski ne uklapaju.

Hurricane 1.0 su delovale kao jedan tim a Moje 3 kao da ih je neko na silu naterao da budu tu.

Ove su negde izmedju ali bliže Mojima 3.

Pa nije, dovoljno je videti samo reakcije stranaca i ostalih na pesme, dizajn i sve ostalo.

Objektivno je bolje.

Naravno, mislim ove godine. Recimo Dora 2021. mi je bila top.

Objektivno moze biti bolje samo neutralnim strankama. Da, vecina ce reci da je PZE bolji (me included), ali kod vas licno ce uvek biti subjektivnosti po tom pitanju.

Možda su bolje pjevačice ali Ivana i Ksenija imaju neki jači vajb i harzimu. Sanja je naravno sve ostalo vadila pjevanjem

Objektivno moze biti bolje samo neutralnim strankama. Da, vecina ce reci da je PZE bolji (me included), ali kod vas licno ce uvek biti subjektivnosti po tom pitanju.
Pa dobro, onda prepuštam nekome sa strane da kaže da je bolje.

Takođe problem Hurricane 2.0 je sto nemaju identitet. One su kao Zlata Numanagic koja zameni Tanju Bošković u Srecnim ljudima.

Jednostavno nemaju seksualnu energiju kao originalne. Nisu ribe, nemaju to nesto droljasto a nisu ni neki tinejdz bend kao Moje 3 ili Skajs ili kako su se vec zvale.

A tekstovi pesama i stil su im previse komercijalni i kao opasna sam hot kucka da bi bile nesto kao Feminem.

Deluju pogubljeno.

Luke ne znam kakav je na sceni ali tim koji okupio mi deluje zanimljiv. Ima tu naših, stranaca, Britanaca, Amerikanaca, deluje mi da ce biti spoj energija i da ce ispasti dobro.

Ali ako on omane ne znam sta ce biti. Mozda se Angelina sastavi, mada tesko. Filip Balos nazalost izgleda kao da iza njega niko ne stoji, pa imam osecaj da ce to sve da deluje amaterski i siromašno na sceni kao Boris prošle godine.

Savo i Zejna ce verovatno pokidati na sceni. Nove Hurricane pre ocekujem Anastasiju Ra nego neku vatru na sceni.

Princ ce super da otpeva i da izgleda ali nekako imam osecaj da ce nastup biti neki krindz. On je dečko urban ne znam sto peva ovakvu pesmu iako mi se svidja za kućnu upotrebu

tanja-boskovic.gif

Ovaj forum pun mrznje, sto preme gej populaciji, sto prema hrvatima i ostalim nacijama... zasto takvi ljudi jos uvek nisu banovanj?

Nešto danas razmišljam, da li postoji neki potencijal da publika iskalkulisano glasa? Primera radi, svide im se Hurikane al kao nećemo da glasamo za njih, bolje da glasamo za nešto drugo. Ili tipa da zaista kao vidimo Luku na esc nema veze što mi probija mozak al to se traži tamo, stranci gore.
Dodatna misao je ta da svaki ciklus ljudi se zasite pop swidish šlagera, bengera, pa loše prođu te pesme pa neko vreme furaju balade i kulturice pa ih smori to pa vratite nam staru kič Evroviziju jer zbog toga gledamo Evroviziju i tako tako dalje...u principu sve bude retro u jednom trenutku.

Princ je lep plus jebozovan plus dobro peva plus vlada scenom, on je materijal za TOP 10 na ESC ali treba mu jaka pesma, jak tim,da se muzicki nadje.

Svaka cast Dusanu Bacicu on mu moze napraviti lokalni hit ali mislim da se tu traci potencijal.

Ovaj forum pun mrznje, sto preme gej populaciji, sto prema hrvatima i ostalim nacijama... zasto takvi ljudi jos uvek nisu banovanj?
Ma ko sme da mrzi pedere ovde, sve prestupnike linčujemo po kratkom postupku. Gde je taj što smeta da mu i ja nešto kažem? Kako se zove taj prestupnik??

Većina gledalaca neće biti upućena za čim stranci gore, više će to biti pitanje trenutka, te će nastupi odlučiti. Naravno, oni ko su manje popularni, moraju se više potruditi kako bi izbili u prvi plan i to je to.

Možda postoji mogućnost da naši dečki razdijele glasove pa da nijedan ne dobije dovoljno za pobjedu. Luka, Filip, Savo, Filari, Džipsi, pa i Stefan...

Status
Not open for further replies.
Back