Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je drago što se makar vratila sa pesmom u njenom stilu, mada mi opet nije u rangu sa pesmama poput "Dad po Dah" ili "Čekam Te Ja".

Od mojih favorita jedino strahujem za Nađu i Stefana Šaja. Ovi ostali mi deluju da će razbiti.

Čemu toliko malicioznih komentara na Angellinu, a i druge takmičare koji nisu vaš favorit. Zaista se osećam odvratno ja da čitam, kamoli, ako stvarno učesnici čitaju ovo. Msm niko od nas nije savršen, devojka pokušava, trudi se maksimalno koliko može, i jedna je od retkih na našoj "estradi" koja baš nije uplovila u narodnjačke vode, što je skroz respect! Plus ruku u vatru dajem da biste u klubu skakali na ovaj Lanac. A ona pravi revamp jer su fanovi razočarani verovatno!

Ne znam, jako je ružno to nipodaštavate nekolicinu takmičara. Dakle jedan je pobednik i skroz je ok biti šesti ili sedmi, i ispasti u polufinalu, ako nekom nije godina ili pesma. Posle uspeha "podrumske" ICS, pored onakvog festivala, sa vašim komentarima ove godine, zaslužujete da pobedi Fenomen, pa dogodine 24 učesnika jedva da se natakne, a da najpoznatija imena budu Lana i Aldo sa Osvajačima, Knez, Keba, Jadranka Barjaktarević. !

Meni je Origami bolja pjesma, ali iz Lanca vrišti Angelina.
Ipak, samo čudo od revampa može da je vrati u trku za pobjedu.

@EvilSmile ali Jadranki je zabranjen ulazak u Srbiju 🥺

Čemu toliko malicioznih komentara na Angellinu, a i druge takmičare koji nisu vaš favorit. Zaista se osećam odvratno ja da čitam, kamoli, ako stvarno učesnici čitaju ovo. Msm niko od nas nije savršen, devojka pokušava, trudi se maksimalno koliko može, i jedna je od retkih na našoj "estradi" koja baš nije uplovila u narodnjačke vode, što je skroz respect! Plus ruku u vatru dajem da biste u klubu skakali na ovaj Lanac. A ona pravi revamp jer su fanovi razočarani verovatno!

Ne znam, jako je ružno to nipodaštavate nekolicinu takmičara. Dakle jedan je pobednik i skroz je ok biti šesti ili sedmi, i ispasti u polufinalu, ako nekom nije godina ili pesma. Posle uspeha "podrumske" ICS, pored onakvog festivala, sa vašim komentarima ove godine, zaslužujete da pobedi Fenomen, pa dogodine 24 učesnika jedva da se natakne, a da najpoznatija imena budu Lana i Aldo sa Osvajačima, Knez, Keba, Jadranka Barjaktarević. !
Ne može Jadranka, zabranjen joj ulazak u Srbiju...

Meni da neko kaže da bih bio očajan teniser ne bih se izbedačio ma koliko god da pokušavam da igram tenis, prosto to nije za mene i šta sad. Shvatite da nisu svi za scenu i javni nastup.

Suština je da zaista imamo predobar festival, zanimljiv, ujednačen u neku ruku po popularnosti i mogućnosti 10ak pesama da pobede zapravo. I nijedna nas ne bi obrukala - obrukala. Pa i nek ispadnemo ili budemo 20i u finalu, hajmo poslati nekoga, kime ćemo se najviše PONOSITI I KAO PREDSTAVNIKOM I SA PESMOM, A IMAMO PONAVLJAM VELIKI IZBOR za razliku od prethodnih godina.

Suština je da zaista imamo predobar festival, zanimljiv, ujednačen u neku ruku po popularnosti i mogućnosti 10ak pesama da pobede zapravo. I nijedna nas ne bi obrukala - obrukala. Pa i nek ispadnemo ili budemo 20i u finalu, hajmo poslati nekoga, kime ćemo se najviše PONOSITI I KAO PREDSTAVNIKOM I SA PESMOM, A IMAMO PONAVLJAM VELIKI IZBOR za razliku od prethodnih godina.
zorica-markovic.gif

Nakon Božaninog 18. mesta sam rekao da me više ništa ispod 9. mesta ne interesuje. Kakav ponos.

U senci su Eegor i Egret. Ovo ostalo došli da vide kako se pravi nastup preko cue pilota.

Pa sta cemo kad je Angelina smotana haha Msm svi bismo voleli da nije ali jeste, to je sto je
Nevena ono odiše harizmom i scenskim pokretom, Marija Š je prelepa, Željko nije prepotentan, Balkanika je imala onako baš upečatljivo gledanje u ekran, sinhronizovano vremenski i osećajno...... Pa Sanja Vučić je promašila koreografiju da čučne skroz u polufinalu, tajming u finalu , o facijalnim ekspresijama nećemo, sve dok nije bio centar pažnje na njoj je bilo odlično, 2016e je pevala tolko da joj glas pukao za lajvove,

Ajte. Svima ćemo naći mane. Angy je tremaroš. Svesna je toga Jbg. Možda prebrodi možda ne. Kako biste se vi ponašali da vam neko trlja vaše nesigurnosti i nedostatke u lice dok se trudite da date najbolje od sebe. Nije neopravdano prošla konkurs, nema nekonkurentnu pesmu tačka. Kakva će biti na sceni jbg.

Ali ne pljujte nekog ko se trudi da vam ponudi nešto što vi želite. Makar to i ne ispalo najbolje, daleko je od najgoreg.

Status
Not open for further replies.
Back