Gledam ovu lukinu fotku što je
@Petar objavio i ono što meni stvara neku nervozu u stomaku su samo 2 stvari.
To definitivno nisu ni njegov live vokal (iznece on to bez vecih poteškoća), nisu čak ni vizuelni efekti, led i slično problem jer tu će Milovan Bošković da umeša svoje prste i to ne može biti ono baš loše kao ni rad kamere gde mislim da debelo moraju poraditi.
Ono što meni definitivno najveću noćnu moru stvara (sa izuzetkom Konstry) kad dodje ESC a naš predstavnik je u pitanju su :
1. Kostimografija

2. Koreografija.

Luka je prilično ekscentričan i bojim se da sa kostimografijom ne ode u neku krajnost koja bi ga sigurno koštala debelo na srBskom

televotingu pre svega.
A po pitanju te koreografkinje iz Slovenije, zaboravih joj ime, takodje nisam baš nešto ubedjen da je pravi izbor. Pogledah pre par dana neke njene pripreme i ranije radove (ne za Luku) i nekako mi taj njen rad (pa ni njena sama faca) ne ulivaju poverenje i ide mi više uz Filipa, Savu i te momke kojima pesme traže klasičnu, bržu/dens koreografiju koju ona zapravo i radi, bar to što videh.
Ako neko ima možda više info o njoj, sa kim je saradjivala, nešto konkretnije o njoj i od nje, neka objavi ovde.
Mislim da je vreme da se malo okrenemo i tim segmentima i saradnicima takmičara na samoj PZE. O pesmama i favoritima čak i svakog od nas pojedinačno smo već i više nego apsolvirali. Mada naravno daleko da mi i to smeta ali me više zanima to sa kime će bar konkretniji favoriti saradjivati kada je sam nastup na PZE u pitanju.