Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Gledam ovu lukinu fotku što je @Petar objavio i ono što meni stvara neku nervozu u stomaku su samo 2 stvari.
To definitivno nisu ni njegov live vokal (iznece on to bez vecih poteškoća), nisu čak ni vizuelni efekti, led i slično problem jer tu će Milovan Bošković da umeša svoje prste i to ne može biti ono baš loše kao ni rad kamere gde mislim da debelo moraju poraditi.
Ono što meni definitivno najveću noćnu moru stvara (sa izuzetkom Konstry) kad dodje ESC a naš predstavnik je u pitanju su :
1. Kostimografija 😭
2. Koreografija. 😭
Luka je prilično ekscentričan i bojim se da sa kostimografijom ne ode u neku krajnost koja bi ga sigurno koštala debelo na srBskom 😁televotingu pre svega.
A po pitanju te koreografkinje iz Slovenije, zaboravih joj ime, takodje nisam baš nešto ubedjen da je pravi izbor. Pogledah pre par dana neke njene pripreme i ranije radove (ne za Luku) i nekako mi taj njen rad (pa ni njena sama faca) ne ulivaju poverenje i ide mi više uz Filipa, Savu i te momke kojima pesme traže klasičnu, bržu/dens koreografiju koju ona zapravo i radi, bar to što videh.
Ako neko ima možda više info o njoj, sa kim je saradjivala, nešto konkretnije o njoj i od nje, neka objavi ovde.
Mislim da je vreme da se malo okrenemo i tim segmentima i saradnicima takmičara na samoj PZE. O pesmama i favoritima čak i svakog od nas pojedinačno smo već i više nego apsolvirali. Mada naravno daleko da mi i to smeta ali me više zanima to sa kime će bar konkretniji favoriti saradjivati kada je sam nastup na PZE u pitanju.

I mene brine da na takvu pesmu ne napravi nekakav plesni nastup jer znamo da će imati plesače na sceni. Jednostavno se ne bi uklapalo i ne bi išlo uz tekst, ali aj, videćemo.

Nadam se da su plesači u službi nekog koncepta, neki detalj za đavola na ramenu ili za neko ludilo na kraju...
Nemam pojma i nema ni naznaka šta i kako priprema. 😏
To dal' je u četvrtak 9.februara u 5:18 ujutru ili 8:27 uveče sleteo na aredromu u Ljubljani, ne donosi mi nikakvo konkretnije saznanje. A da sedi sad sa mnom i cepa vodku, neće sigurno. 👍
Ako sam skapirao, prve probe na samoj sceni kreću već od sredine februara (možda manje i od nedelju dana) a bukvalno nema nikakvih informacija, čak se i naš insajder @Petar11 ugasio i ne oglašava se.

nije se ugasio, rekao nam je da će Zejna imati 4 plesačice.
4 plesačiceeeee 🤪🥸
Auuuuu ima vatra da bljuje. 😁
A ovi tipovi što joj pevaju zadnji refren....a što ne gi' dadne, pardon a de' će gi dene ?
Iza forange ili u neku praznu kacu pa samo glave da im gvire dok taj deo pevaju?
Da ne budu 6+ na sceni. 😁🤔

Moram da priznam da su mi se potpuno promenila mišljenja od prvobitnog slušanja, tako da sam malo ispao klovn zbog komentara koje sam napisao u ovoj temi 😅 Luka, bez obzira na moje mišljenje o njegovoj muzici i njegovim izjavama o Evroviziji, mi je favorit, jer je ipak muzičko takmičenje…

Ova pesma mi se neočekivano izdvojila kao drugo mesto, iako ne očekujem dobar nastup. Tekst i tematika su veoma interesantni i pesma je eksperimentalna i vajb je malo mračan i zloslutan. Ovaj lik definitivno treba da pravi filmsku muziku i žao mi je bukvalno niko ne priča o njemu na forumu.

Status
Not open for further replies.
Back