Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Dodao bih i da su Sanja, Ksenija i Ivana, sa svim svojim honorarima dok su bile u grupi, možda i najskuplje plaćena reklama od svih 😁 (a i veoma efektna, iako zapravo za ove nove tri devojke neopravdana)

U Jutarnjem programu predstavili su se CHEGI & Braća Bluz Bend. Mada grupa broji 10 članova, na PZE će nastupiti njih šestoro: Stefan Čeganjac (frontmen, vokal), Dušan Čeganjac (harmonika, vokal), Jovana Milutinović (violina, vokal), Marina Krulj (vokal), Aleksandar Minović (truba) i Georgije Grbić (saksofon, vokal). Okupili su širi tim koji radi na nastupu, zadržaće nešto od prošlog puta što je dobro, a nešto unaprediti.

Stefan Čeganjac

1676278249827_Screenshot_9-01.webp

Dušan Čeganjac

Screenshot_8-06.webp

Screenshot_11.webp

Ja tek sad poslušao Nađinu pjesmu. Mislim da mi je nešto upalo u oko 🥺
Preslatko + prelijepo.
Kovač ubila lirikom 👏
Fino je Marko, ali što se tiče teksta, preslatko bre brate, moglo je to i sa malo manje "šećera", ovako baš kao da sam šećernu vunu uzeo.. Da izvinete samo što ne ka*i šećer... 😄

To da l' je prešećerasto ili ne, to je druga stvar, ali tekst kao tekst je odličan, obožavam kad se kroz pjesmu ispriča priča na takav tečan način kao što je ovdje slučaj, to zaista treba znati napisati i uklopiti u pjesmu, tako da, svaka čast

Omiljena rec u pesmi - KRKAČE
E ja prvi put kad sam slušao, baš dotle sam tolerisao tekst, od tada pa na dalje mi je bilo "too much" , mislim da sam to i napisao ovde..

Status
Not open for further replies.
Back