Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
biraj reči

rekao sam jednom i reći ću 20 puta. Prava popularnost pesme se mnogo više ogleda u lajkovima i odnosu lajkova prema dislajkovima, nego u pregledima. Pregledaš video 20 puta, a lajkuješ ga samo jednom. Naravno, nije ni to perfektna mera, ali je bolja od svega drugog ponuđenog.
Apsolutno si u pravu. Ne znam kako ostali razmisljaju

Danas je počelo predstavljanje učesnika PZE u jutarnjem programu Radio Beograda 1 "Uhvati dan".

Danas su se predstavili Eegor, Nađa i Angellina.

Igor Mišković - Eegor planira da ove godine izda još 5-6 pesama

Nađa Ordagić će najverovatnije biti sama na sceni

Anđela Vujović - Angellina će na PZE nastupiti sa maksimalnim brojem ljudi na sceni, tj. 6, a uskoro, krajem marta ili u aprilu planira da objavi album

Sutra se predstavljaju Tijana Dapčević, Egret i Princ.

forumhr4.webp

Evo još jedan biser sa forum.hr, nakon cancelovanja Angelline zbog tvita o Let 3.

egret5.webp

...ali ipak povlačim reč zato što jedan forumaš botuje za Egreta :love:

• Love
Reactions: Mrm
Jel realno da vi iskusni forumasi zelite da pobedi Zejna,🤔
Iskusni ili neiskusni - nemamo bas neki izbor ove godine i smesno je da izvlacimo u prvi plan za ESC na silu neki prosek od postojeceg. Zejna ima ritmicnu pesmu, dobro peva, ulaze u promociju ozbiljno, jos ako bude dobar nastup i malo izbaci ovo rum bum bum, moze to da bude ok pakovanje. Bar cemo da djuskamo uz pesmu i mi i publika, a plasman svakako neka sredina. Sve drugo samo moze biti gore. Luka, hm.... ok mi je, ali ne smem nista da kazem dok ne vidim nastup.

Status
Not open for further replies.
Back