Nije ona umetnica sigurno haha, ali je fenomen na nasoj sceni.Nećemo je sad dizati ni na nivo umetnice!
Inače ne znam da li je neko video, ali azerski komentatori su utišali Malenu što je više moglo i sve vreme pričali preko njenog nastupa. Mnogo mi je bilo drago kad je pobedila i kad su ovi morali da je prihvate kao pobednikaŠalu na stranu, zamisli da si mučeni Jermen iz Arcaha, Alijev ti zavrće gas i smrzavaš se, puštaš JESC i vidiš Malenu kako pobeđuje, pa...![]()
DjedovicaMada ono sto sam video od tog foruma on je generalno toksican i pun nekog negativizma prema svima.
Tamo obitavaju osobe tipa Djedovica. Taj vajb mi imaju na svakoj temi. Stalno neka toksičnost.
I forumasi medjusobno imaju neki poremecen odnos.
HRT forum je nazalost propao ali bio je mnogo bolji od ovog.
Ju a zasto?Izbila je velika afera oko RTS-a. Cak je predsednik UO najavio i krivicnu prijavu protiv Olivere
Nadam se da se ovo nece odraziti na ESC.
A po čemu je ova persona verodostojna da komentariše bilo koga? Svi znamo na koji način je ona stekla svoju pažnju i "slavu". Danas svako misli da je dovoljno kompetentan da javno iznosi ovakve komentare, a Andjelinina pesma može da bude i najgora i Andjelina može da bude najveća kuvana noga ona je za nju elita. Stvarno me ne interesuje koje tabue je ona srušila, žena kojoj je najveći adut to što se bavi prostitucijom u Švajcarskoj ili gde već pa se time i javno fali, ajte molim vas. Nikad me nije interesovala niti sam je komentarisao, ali stvarno mrzim kad neko ovakav misli da je popio svu pamet ovog sveta i da sebi za pravo da komentariše druge.
ma to je glupost da su one vratile gledanost ESC u Srbiju, ESC je uvek bio relativno popularan u Srbiji (osim kada ne prođemo u finale).Pa Thea Devy meni lično bolja bila, ali ona ne bi vratila popularnost evrovizije u Srbiji.
Ne mislim na to, mislim da su svojim učešćem ohrabrile i druge izvođače da se zainteresuju i prijave na izbor, kao što je i Konstrakta uradila samo sa neafirmisanim izvođačima.ma to je glupost da su one vratile gledanost ESC u Srbiju, ESC je uvek bio relativno popularan u Srbiji (osim kada ne prođemo u finale).
https://eurovisionworld.com/esc/186-million-watched-eurovision-2018
2018. je 2.3 miliona gledalo finale
Najgori period je bio od 2015. do 2017. pošto nije bilo festivala (tj Beovizije / PZE) koji bi generisao hajp za ESC, već bi imali šta bi imali. Još se uz to pevalo na engleskom, što takođe udaljilo deo publike.
Mislim da je to više do toga da je 2020. prvi put festival izgledao na nešto, učesnici su delimično propraćeni. Neki učesnici su stekli delimičnu popularnost, poput Naive, Igora Simića i drugih koji su postali ne javno poznata, ali bar neka imena koja su mogla da se vide van svojih užih krugova fanova. I u tome su jednostavno drugi muzičari našli šansu.Ne mislim na to, mislim da su svojim učešćem ohrabrile i druge izvođače da se zainteresuju i prijave na izbor, kao što je i Konstrakta uradila samo sa neafirmisanim izvođačima.
HOĆU OSMORO MUŽEVA DA IMAM, OSAM GODINA SVADBA DA MI TRAJE, OSAM KUMOVA S BURMAMA OD ZLATA, TEBI IZ INATAAAAAA!!!
Znaci ne zna se vise ko je gori. Dal vlast ili opozicija. Povraca mi se vise. Ja ne znam da li je ovo bilo i u najmracnijim danima (vreme Milosevica), a sigurno jeste.Udari po RTS-u i od rezimskih medija i od ovih "opozicionih".
Kuku gde sad pred PZE.