Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kad malo bolje razmislim i Zejnina pesma nosi šifrovanu ali jaku antiratnu poruku:
RAT je bum, bum, bum ☠️☠️☠️
RAT ti ..bem, bem, bem 😉😁
P.S. Taman kad pomislim da tekst ne nosi nikakvu poruku i da nije ESC materjal, otkrijem da je jako smislen i još bolje upakovan.
Živela Konstrakta, pardon živela Zejla. 😁

Ma Zejna i u grin rumu se zamota srpskom a maše romskom zastavom isto... 100 poena publike u pf
Ne funkcioniše svaki put

Joci Papai mađar prvi put 2017. prošao odlično kod tvt (152 poena), a drugi put ni u finale.

Dakle romska dijaspora je očito slabija nego ukrajinska ili srpska.

Zejna otvara prvo polufinale u Liverpulu, zatvara finale
Možda si to u šali rekao, ne znam, ali kako se bliži PZE i kako ova melodija daleko najbolje vozi na prvo slušanje, taj scenario sa našim otvaranjem i zatvaranjem u Liverpulu je i meni danas pao na pamet. Uopšte nije nerealan a na stranu šta se meni ili nekome svidja ili ne svidja.
Svakako, a kao što sam i rekao vec, sem Luke (brojni glasovi publike na ESC-u ako performans bude TOP), ništa nas neće dovesti ni blizu top 10 pa ni Zejla. To je u slučaju da pucamo na rezultat isključivo.
Ali ova pesma bi podigla arenu na noge i to ne vidim kao potencijalni već sasvim realni scenario. Prosečno gledano imamo kvalitetnije pesme ove nego prošle godine i tu se slažem sa većinom ali realno gledano prošle godine smo imali bar 3 pesme za koje se mogao očekivati jako dobar plasman ili bar ulazak u top 15 na ESC-u. Ove godine to ne osećam niti vidim sem da bude jako loša godina tj. nastavi bar ovako kako je počela.

Ali problem sa Zejnom i pobedom je sto ove godine ima mnogo BOPova na PZE koji zele da "zapale" scenu.

To po pravilu znaci da se se te pesme medjusobno pojesti

Otvaraju Maltežani polufinale skoro sigurno, ko nije nek pogleda njihov nastup

ovde sam hajlajtovao trenutak, odavde do 2:15 potpun vajb otvaranja. Mislim da će tako i režija da gleda.

Ja kad bih saznao da otvaram polufinale:

zorica-markovic.gif

Status
Not open for further replies.
Back