Grešiš, ovo melje sve BOPove za užinu, ne za glavni obrokAli problem sa Zejnom i pobedom je sto ove godine ima mnogo BOPova na PZE koji zele da "zapale" scenu.
To po pravilu znaci da se se te pesme medjusobno pojesti
Jesu anonimusi ali anonimus je bila i Nina 2011e pa oduvala Aleksandru Kovac.Grešiš, ovo melje sve BOPove za užinu, ne za glavni obroka dečkići sa dens pesmama će se razvodniti i sa glasovima i sa nastupima. Živi bili pa videli. Uz to, sem Save, svi ti momci su masama aliiii totalni anonimusi a Luka se stilom pesme realno izdvaja. Samo da Princ ne profitira u celoj priči jer tu pesmu ne mogu ali nikako.
![]()
ma svake godine njih 50 najavi da će nastupati, pa kad izađe spisak najjače ime ti budu Frajle lolEvo Breskvica najavila prijavu za PZE24
Znaci PZE24 Sajsi MC vs Breskvica???
Možemo li u 2024u vec??![]()
Imas neki primer? Obično ko najavi taj se i pojavi.ma svake godine njih 50 najavi da će nastupati, pa kad izađe spisak najjače ime ti budu Frajle lol
od ovih blamantnih mislim da će se Filadendron najviše, nekako mi izgleda kao da on scenski neće moći da pokrije, a vidi se da je mega ambiciozan.Jesu anonimusi ali anonimus je bila i Nina 2011e pa oduvala Aleksandru Kovac.
Ko zna u kome sve cuci harizma. Ima ljudi koji su rođeni za scenu.
Msm neko ce da se izblamira sigurno ali neko ce i da pokida.
tam, Buč Kesidi, Tea Tairović...Imas neki primer? Obično ko najavi taj se i pojavi.
Sara najavila, Lukas, Luce najavio, ... ima dosta primera.
Neko na koga tipujem da dobro da vlada scenom je Dzipsii.od ovih blamantnih mislim da će se Filadendron najviše, nekako mi izgleda kao da on scenski neće moći da pokrije, a vidi se da je mega ambiciozan.
Kad su oni najavili sa ce se prijaviti? To su bila sve nagađanja i spekulacijetam, Buč Kesidi, Tea Tairović...
EDIT: Micy P, Karleuša
pa nisu najavili, nije ni BreskvicaKad su oni najavili sa ce se prijaviti? To su bila sve nagađanja i spekulacije