Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Teta Olja Klopka ce stvarno da zavrsi iza resetaka. Klanscek srami se! Pravda za Klopku :ROFLMAO:. Sta je sad odjednom neki problem sto je kraduckala, pa svi kradu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kakav bi hit bio da posle svega otkazu PZE i interno posalju Vlahovicku sa Klanscekovom pesmom :ROFLMAO:

A on se tu pravi nevešt, kao predsednik Upravnog odbora koji treba da zakazuje sednice na kojima kontroliše i određuje poslovnu politiku...
Pa ako kradu, on je lično odgovoran!

Istina je da čovek trojanski konj "privatnih" televizija, koje hoće da popune poslednju pravnu rupu koja je omogućavala da RTS zadrži preostale zvezde, a da tamo ostanu samo "Luk Blejk" voditeljke...

Berluskonijev fazon:
uništiti državnu televiziju i razjuriti odatle sve koji donose nekakav share, a posle sve Mitroviću i ostaloj bagri u džep...

Mene samo zanima zašto Jovana peva "Crveno venom je da ti mira ne da", a Miona "Plava poput leda"? Zar ne bi trebalo obrnuto? 😃

A on se tu pravi nevešt, kao predsednik Upravnog odbora koji treba da zakazuje sednice na kojima kontroliše i određuje poslovnu politiku...
Pa ako kradu, on je lično odgovoran!

Istina je da čovek trojanski konj "privatnih" televizija, koje hoće da popune poslednju pravnu rupu koja je omogućavala da RTS zadrži preostale zvezde, a da tamo ostanu samo "Luk Blejk" voditeljke...

Berluskonijev fazon:
uništiti državnu televiziju i razjuriti odatle sve koji donose nekakav share, a posle sve Mitroviću i ostaloj bagri u džep...
A može i bez pravne rupe, jednostavno donesi platne razrede za RTS/RTV koji će obezbediti radnicima (i voditeljima) konkurentne plate. Zašto tražiti rupe u zakonu kad može i legalno i pošteno.

Ali šta će nam to kad imamo spoljne produkcije preko kojih će Šaper, Cepter i ostatak vesele družine da mazne procenat. To je čak i odgovaralo Klanščeku i UO čim su godinama žmurili na oba oka oko svega ovoga, nego je sad nekome leglo k'o kec na deset da temu pokrene.

Inače danas je u jutarnjem bio samo Stefan Shy (verovatno jer je i sam jutarnji program skraćen zbog Sretenjske akademije u KG). Simpatičan dečko, samo jadan ne ume da peva na plejbek, možda je očekivao da peva uživo a to neće da može u Takovskoj.

Mene samo zanima zašto Jovana peva "Crveno venom je da ti mira ne da", a Miona "Plava poput leda"? Zar ne bi trebalo obrnuto? 😃
Možda će da zamene boju kose za nastup? 😅
A možda je i to samo podela teksta za studijsku verziju (jer im ionako jedva razlikujemo glasove kad su nakrcani autotjunom lol), a u nastupu će da obrnu redosled.

Inače, baš razmišljam da se i po medijima najmanje spominjala činjenica da su sve uraganke u momentu LL i Roterdama imale 25-30 godina, a ove sada sve tri imaju jedva po 20, logično da nit su toliko iskusne a ni sigurne u sebe da bi zračile i približno slično kao prethodna postava. Mislim navikli smo se na namazani milenijalski HRC, a sad odjednom imamo tek svežu gen Z ekipicu, malo mi žao kad se uopšte porede, ali šta da se radi, estrada i publika su surove, a i sam brend nameće očekivanja.

Za zato što je originalna postava bila poznata po tome, ali treba računati i da su Sanja, Ksenija i Ivana bile starije kad su bile u grupi nego one sad. Jedino što kod njih daje taj Hurricane vibe je sama pesma, one baš i ne, ali možda će to bolje izgledati sa koreografijom ako one uspeju da je iznesu.

Pa da, onda ili uzmeš nešto starije namazanije pevačice za takve stihove, ili ovim brucoškinjama estrade ne daš baš takve stihove da pevaju.
Doduše ostatak teksta koji zvuči kao špica za crtanu seriju im ok leži 😁

Zato i rekoh da nažalost brend nameće očekivanja. Konkretno njima trima bi lakše palo da je objavljeno da HRC više ne postoji i da je otišao u legendu, a da su njih plasirali kao potpuno novi koncept koji bi nazvali drugačije i "oprali" što je više moguće od prethodnog, iako bi ista firma i menažment stajali iza njih. Ali naravno da se to poslovno i estradno ne bi uopšte isplatilo, tako da tu smo gde smo.

Trebali su ici na neki teenage fazon sa novim Uragankama, devojka tvog decka mi vise ide uz njih nego ova pesma. Ali u Srbiji to ne prolazi, ovde ce da im zameraju nedostatak seksipila, a ne reci pesme

U nekoj drugoj zemlji bi neko poput Nadje bio tinejdz zvezda ali kod nas i tinejdzeri traze seksipil. I to ajd decaci ali i devojcice

Oni su jednostavno uboli premiju sa originalnim Hurricane. Prvo sto su lepe, sto gotovo sve lepo pevaju, Sanja vrhunski, sto su hariznaticne, jebozovne,duhovite,..

Bukvalno sve sto zelis imas.

To zameniti je nemoguće. Cak je ovo i bolje nego sto sam ocekivao jer imamo Saru koja je zanimljiva i harizmaticna ali ove dve su slabe. Ova plava deluje zlobno a ova crvena je Mirna Radulovic, totalno bejzik osoba. Verovatno je uzeta jer je najbolja pevacica.

Status
Not open for further replies.
Back