Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U Jutarnjem programu predstavio se Stefan Maljković Shy. Privode kraju osmišljavanje nastupa.

5hXAazm.jpg

E2vuwOg.jpg

OGQwHuc.jpg

Dostići će neku varijantu stava i sigurnosti i ove nove kad-tad, samo da trenutno pregrme što su na tapeti zbog toga što nemaju stav seks bombe istog trenutka kad su se pojavile.

Da su ih predstavili kao novi bend imale bi nula paznje medija.
Tačno, nego mi to nekako nije "wow super, strpajmo ih kao za sada blago razočaravajuće naslednice već poznatog koncepta", više je loša nužnost, jer šteta što ljudima treba da im neko iskače iz frižidera po trendingu, emisijama i svim medijima da bi ga shvatili kao nekog vrednog pažnje.

Miona aka Mirna Radulović bejzik osoba 🤣
Realno jeste xD ..Ali npr da Marija uopšte nije snimila Molitvu i da uopšte nema veze sa evrovizijom (meni njena harizma ne prija) i dalje bi bila jedna od najboljih pevačica kod nas koja ima bi od svojih pesama i nastupa imala leba da jede. Isto i Aleksandra Radović, lepo peva ali je meni isto bezlična, ali isto od svog rada je možda među 5 pop pevačica koje mogu da žive (ne da preživljavaju) od svog rada.
Gledao sam sezonu u kojoj se Miona takmičila u ZG, i svaki put je lepo pevala ali uvek je bila statična i drvena, i to su joj uvek zamerali i zato nije došla do nekog dalje kruga. Međutim prošlo je godinu/dve od toga, možda se promenila, ima neke ljude koje je usmeravaju (dok su Mirnu pustili svi niz vodu) pa ćemo videti. Ne želim i ne razmišljam uopšte o tome da će Huricane pobediti, ali priliku svakako zaslužuju.

Predstavile su se i članice grupe Hurricane. Nisu htele sada da otkriju glavnu poruku pesme, jer žele da na jedan poseban način da je prikažu publici, ali će nastup i "još nešto uz to" biti glavno pokazivanje divne poruke koju pesma nosi, i to će publika videti u finalnom nastupu 2. marta.​

hLkgEjp.jpg

Jovana Radić

neFfPk2.jpg

Miona Laura Srećković

N9e2r7g.jpg

Sara Kourouma

UEDWNy5.jpg

5P4DMjy.jpg

Status
Not open for further replies.
Back