Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
$OLO KAPITAL🇦🇷🇷🇸

Pevač Savo Perović, spreman je za ovogodišnje takmičenje "Pesma za evroviziju" i radi punom parom kako bi to izgledalo svetski.

Specijalno za ovu priliku njegov menadžer, Nenad Šipka je u saradnji sa scenografom i samim Perovićem došao na ideju da oprema za ceo scenski i vizuelni nastup stigne iz Argentine i najavio da će baš njegov performans, koji će pratiti plesači, specijalni efekti, oduševiti mnogobrojne gledaoce širom Balkana, koji su ljubitelji ovog takmičenja.

-Tačno je da smo dali svoj maksimum kako bi Savin nastup u Beogradu izgledao na svetskom nivou, uloženo je dosta novca, truda i napora kako bi sve izgledalo na vrhunskom nivou. Do samog takmičenja je ostalo nešto manje od mesec dana, a nama se ideje iz dana u dan smenjuju i verujte mi da ono što smo mi spremili nije još viđeno kod nas - rekao je Nenad i dodao:

- Nadamo se najboljem kada je ovo takmičenje u pitanju, nije isključeno da će Savo predstavljati srbiju na Evrosongu, ali ako ne dođe do pobede, takođe verujemo da će ovo biti jedna odskočna daska za njegovu karijeru.

Baš me interesuje da vidim i to Savino "čudo" od nastupa. Nakon ovakvih najava uglavnom bude ono "tresla se gora, rodio se miš".

Neka, vazno je da se pripremaju. A svakako ovi manje popularni pevaci se vise potrude oko nastupa nego neki sa velikim karijerama koji misle da ce zbog slave dobro da prodju.

Last edited:
Ma bice dosta nastupa zanimljivih za gledanje. Makar bile i flopare, npr Hurricane ce imati iconic nastup sigirno, nesto izmedju Moje 3 , Angeline i Harmonija D. ali ce da se pamti.

„Nismo ni slutili da se možemo obradovati dolasku policije na RTS jer smo dobili priliku da bar nekome u ovoj zlonamernoj medijskoj kampanji pružimo dokaze, predamo svu dokumentaciju, ugovore, fakture, iz kojih se jasno može videti da na RTS nema nikakvih zloupotreba, niti kršenja Zakona, kako tvrdi predsednik Upravnog odbora RTS“, navela je Olivera Kovačević u pisanom odgovoru na pitanja N1.

https://n1info.rs/vesti/olivera-kov...-nema-zloupotreba-klanscek-dobio-50-000-evra/

Postroje dve vrste flopare - abitna flopara koja se odmah zaboravi i niko ih se više i ne seća, Tijana Bo, Mia Dimšić, Vladana,...

I iconic flopara koja ostavlja trajni trag i nacionalne traume - Moje 3, Darija Kinzer, Slavko Kalezić,....

Hurricane će biti druga kategorija.

Status
Not open for further replies.
Back