Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jutros u "Uhvati dan" Radio Beograda 1, predstavili su se Luke Black, Zejna i Filip Baloš.

Luke Black kaže da iako pesma možda jeste malo setna i mračna, isto tako ima i dozu energije koja bi mogla da probudi ljude kojima se samo spava. Pesmu je napisao u toku pandemije, kada je stigao u Srbiju iz Engleske, te je napravio muziku koja je oslikavala njegovo tadašnje stanje i beg u svet snova. Prijavio se na PZE zahvaljujući prošlogodišnjem uspehu Konstrakte. Voleo bi da nastupa sa Konstraktom.​

Zejna kaže da je refren više kao mantra nego što je rumba kao ples. Na nastupu će biti mnogo energije i plesa nje i devojaka. Probaće da ostavi gledaoce bez daha. Sa Burovcem ima planove oko world music karijere.

Filip Baloš kaže da prati liste i neke forume i vidi da je svuda u nekih top 5. Najpre je napisao instrumental, a do teksta je došao kada je bio tužan, melanholičan, te je odlučio da mu inspiracija bude raskid njegovog brata sa devojkom. Biće sam na sceni, ali biće igranja s obzirom na ritam pesme.​

Zasto ljudi generalno misle da ce neko flopnuti samo zato sto nije najavio nesto nesvakidasnje ili zato sto ce biti sam na sceni.
Pa nekada je mnogo bolje biti sam na sceni i vladati istom, nego imati oko sebe 5 plesaca sa nekim nevidjenim rekvizitima koji veze sa vezom nemaju.

Pa danas malte ne svaki plesni nastup na evroviziji izgleda isto, izvođač sa 4 plesača, a ima toliko primera dobrih nastupa za brže pesme u kojima je izvođač sam na sceni.

Npr.

Liamoo je prošle godine na Melodifestivalenu nastupao sam prvobitno i kasnije u finalu je dodao plesače, a prvobitni nastup bez plesača je po meni izgledao mnogo bolje.

Ima gomilu videa na internetu Baloša na nastupima, čovek vlada scenom.

Apsolutno nema potrebe za plesačima, a onako kako ga ja zamišljam na sceni i koncept nastupa ne bi se uklopili sa bilo kakvom pratnjom.

Baloš je rekao na Novoj S portalu da će nastup imati neko slikarstvo na led ekranima i da neće biti očekivan nastup za ovakvu pesmu
Jaoo nadam se da je nešto kao Mansov nastup iz 2015. 😍

Ja sam rekao da bi Fića mogao da uskoči kao dark horse. 🤭

Status
Not open for further replies.
Back