Milica
Ekspert
Luka mu je pravo ime, a Luk umetničko.Tek sad sam skapirao da je on Luk, a ne Luka.... Samo ga mi ovde oslovljavamo a Luka...
Prema tome, on nije Crni Luka, već Crni Luk
Luka mu je pravo ime, a Luk umetničko.Tek sad sam skapirao da je on Luk, a ne Luka.... Samo ga mi ovde oslovljavamo a Luka...
Svašta.Baloš je rekao na Novoj S portalu da će nastup imati neko slikarstvo na led ekranima i da neće biti očekivan nastup za ovakvu pesmu
Tek sad sam skapirao da je on Luk, a ne Luka.... Samo što ga mi ovde oslovljavamo sa Luka...
Njegova drugarica sa studija je veliki poznavalac i ljubitelj ptica, pa mu je jednom prilikom rekla da je podseća na veliku čaplju, i otuda ime.Zašto je Pupić sebe nazvao Egret? Egret je valjda čaplja na engleskom![]()
EGRET Dark Horse!Danas sam na poslu slušao Egreta, skače na listi. Kako gađa pjesma kad razmišljaš o tome što pjeva, kao što je neko rekao, čini mi se @Petar, da je na FdC ova pjesma, dizali bi je u nebesa kako je kvalitet kao.što i jeste, ali dobro, mislim da većina ljudi vani sa ovog PzE zna samo ovih 4-5 favorita i to je to
Pa jesi ga video kako izgleda?Zašto je Pupić sebe nazvao Egret? Egret je valjda čaplja na engleskom![]()