Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nema potrebe za dramom. Ništa ne morate da brišete, niste objavili ništa što je zabranjeno.

Zamolio bih vas da diskutujete bez prozivanja i spamovanja. Oni koji prednjače u tome dobiće privremenu zabranu pisanja u ovom potforumu, za početak. Niko vam ne brani ništa, sem što se traži da se potrudite da ako nešto i delite, da to bude sa zvaničnih kanala sa društvenih mreža koliko god je to moguće, i bez ponavljanja. Kome se ne dopada to, ne mora da učestvuje u diskusiji na ovom forumu. Ako ja mogu da izdvojim dosta svog vremena da bismo imali solidnu onlajn destinaciju koja će okupiti evrovizijske fanove u Srbiji, možete i vi bar to da ispoštujete. Ja održavam ovaj forum volonterski, čak i plaćam hosting iz svog džepa, pa najmanje što želim je da dolaze random ljudi i prozivaju ničim izazvani svaki čas.

maja-nikolic.gif

Nadam se da ćemo doživeti jedan dan na forumu bez prozivki. 🙏🏼

Mislim ljudi da ne treba te stvari toliko tragicno shvatati..ovo je samo obican forum…ko god da ode ili ga “oduvaju” ili ga zabrane, pa nije kraj sveta…napravice novi profil ako bude zeleo…ovde se govori o nekoj pravdi, nekom Boze zlostavljanju, kao da smo na nekom sudu, kao da se radi o zivotu i smrti…relax, ovo je samo forum o nekim sporednim zivotnim stvarima…😊 Malo vise pozitive, ugledajte se na moje promene..😂😂😂

U Jutarnjem programu gostovao je Savo Perović. Juče je imao prvu probu na sceni PZE. Igor Grabovica je zadužen za koreografiju, a Kosta koji je radio vizual Konstrakti prošle godine, radi sada i njemu.​

vYukOr6.jpg

ZKMn0X6.jpg

YYsbSnz.jpg

Predstavila se i Nađa Terzić koja nastupa pod imenom Nadia. Uzor za pesmu joj je bila muzika Olivije Rodrigo. Ako ne ode na Evroviziju ove godine, veruje da će otići neke naredne.

p4RsFt0.jpg

EByMb8b.jpg

qa6OntA.jpg

Status
Not open for further replies.
Back