Sad vidim zašto su toliko krili binu…Evo binu da vidis bar…
Upravo .. kada uporedim sa prošlom godinom i kada sam video sliku scene sa svim ugašenim ekranima, izgleda mi potpuno istoSta li ste vi videli na tom snimku od dve sekunde, gde cak ni vise od pola led ekrana nije bilo ukljuceno pa ste se toliko razocarali![]()
![]()
?Kosta postao dizajner celog festivala lol
Savo se javio da i njemu ... moguće da i još nekome?
Razumela sam da radi za Luku i za Baloša.
Šta još radi?
Dobar stajling..Predstavila se i Nađa Terzić koja nastupa pod imenom Nadia. Uzor za pesmu joj je bila muzika Olivije Rodrigo. Ako ne ode na Evroviziju ove godine, veruje da će otići neke naredne.
![]()
![]()
![]()
Podseća malo na Moldaviju, ali lani Poljska je bila još gora u studiju..Nisam odusevljen, nadam se da ce na tv-u izgledati skuplje. Ali generalno totalno neinspirativan i bejzik dizajn.
I angelina na ovome ima tremu da nastupi hahahaNisam odusevljen, nadam se da ce na tv-u izgledati skuplje. Ali generalno totalno neinspirativan i bejzik dizajn.
I jos da im neko kaze da se prebace u neku koliko toliko ok dvoranu, a ne da sve izgleda u studiju rtsa nagurano ko sardine, e to bi tek bilo nesto.Ove godine su nasli odlicnog grafickog dizajnera, nadam se da ce sledece naci i scenskog dizajnera![]()