Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
znam, ali nisu toliko ubedljivi da ne mogu da flopnu (a pod flopnu ne mislim da budu drugi, već baš da flopnu)
Pa to nema veze nikakve. Manji je hajp ove godine jer su imena manje poznata tako da se dosta manje ljudi uopšte uključuje da čuje pesme, ali sve će to doći na svoje sledeće nedelje kad takmičenje počne.

Poenta je da su karte baš otvorene, nikad otvorenije do sada.

Drugačije se pristupa takmičenju ove u odnosu na prošlu godinu

Prošle su svi ovi YT reaktori gledali samo ove 3, hajp oko ostalih pesama je bio praktički nepostojeći (Šmrkas je imao svoju bazu stalnih fanova, Marija Mikić je bila simpa, Konstry je bila odvrnuta, ali sve to u kontekstu "šteta što se nisu prijavili neke druge godine")

Ove godine wiwike cepaju 10 reakcija PZE, ostali reaktori svršavaju na pesme i ne postoji uopšte taj osećaj nekog takmičenjay već više "au ovo je ekstra, ne ističe se ništa preterano na prvo slušanje"

Oh yeah, that makes such a difference :D
pa da, ako kažem "Egretova pesma je do jaja" ne mogu da ga ureknem da ne bude do jaja kad mi se svakako sviđa pesma

s druge strane, ako kažem "Egretova pesma je do jaja, pobeđuje" automatski ga ureknem.

Tako da za sada samo lagan hajp, despacito :)

Moja analiza izbora i biračkog tela na PZE, bez rodbine, prijatelja i mesne zajednice:

1. fanovi eurosonga poput ogae koji su najredovniji glasači
2. prosečan TV gledalac koji izlazi samo na svadbe i punoletstva i glasa za najbolji standard ili ti uobičajenu pesmu
3. moderna, urbana Srbija koja glasa samo kad se pojavi neko ko nudi totalno neočekivano
4. tinejdžeri kojima roditelji još ne daju da izlaze uveče i glasaju ako ima neko mlad i sladak ko podseća na mlade svetske zvezde.

Pobedjuje ona pesma koja dodirne bar 3 od 4 grupe. Žiri je tas na vagi, koji je u poslednjih nekoliko izbora instruisan i ipak najviše sluša glas 1.grupe odn. fanova Eurosonga.

Moja analiza izbora i biračkog tela na PZE, bez rodbine, prijatelja i mesne zajednice:

1. fanovi eurosonga poput ogae koji su najredovniji glasači
2. prosečan TV gledalac koji izlazi samo na svadbe i punoletstva i glasa za najbolji standard ili ti uobičajenu pesmu
3. moderna, urbana Srbija koja glasa samo kad se pojavi neko ko nudi totalno neočekivano
4. tinejdžeri kojima roditelji još ne daju da izlaze uveče i glasaju ako ima neko mlad i sladak ko podseća na mlade svetske zvezde.

Pobedjuje ona pesma koja dodirne bar 3 od 4 grupe. Žiri je tas na vagi, koji je u poslednjih nekoliko izbora instruisan i ipak najviše sluša glas 1.grupe odn. fanova Eurosonga.
hteo sam da dodam i tetke i mame, ali onda sam se setio da je Tića Dapčević prošle godine imala 1,000 glasova💀

Šta mislite, još koliko postova do:

Ma neka pobedi ko god od favorita, nema zime za nas ove godine

Status
Not open for further replies.
Back