Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
''Nadam se da ćete religiozne simbole u mojoj pesmi shvatiti kao moju težnju da ljudima približim neke elemente duhovnosti zato što lično izuzetno cenim crkvu i živim u njoj takoreći.''
Ovo je stvarno diskutabilno i pitam se da li ce se potegnuti ova tema. U sekularnoj drzavi promovises svoja duhovna ubedjenja i nacela, osobno nemam nista protiv ali niko te nije pozvao na PZE zbog toga! Ovo je isto kao kad nas pred vratima spopadaju Jehovini svedoci, nema razlike.
https://vm.tiktok.com/ZMYDB5tUr/
Evo upravo se potegla diskusija o toj temi. Naravno Srbende prve da osude. Da se razumemo nisam za Luku da ide ali smatram da naš narod, pogotovo onaj koji će glasati (većina) da ga neće shvatiti na pravi način. Upravo zato je njegov odlazak u Liverpul 50/50 naravno i nastup takođe.

Drago mi je barem da je Stefan Stidni siguran NQ iz prvog polufinala i da ce nekom osloboditi mesto

#sklonitemisuzenijegotovo

Pa jedino promotivno i medijski da je ishajpuju ako do sad nisu, stvarno ne znam šta to fantastično Ognjen Amidžić može da joj uradi muzički na pesmi ili vizuelno za scenu

Beše kod Ognjena u emisiji prošle godine pred PZE sedeli Lukas, Sara Jo, Angellina i je l' bio još neko?

Ja verujem ako će sad u utorak da zove opet 3-4 favorita, da će među njima biti i Angellina (čak i ako ne sarađuju više, al kao na drugarstvo i minuli rad). No videćemo.

https://vm.tiktok.com/ZMYDB5tUr/
Evo upravo se potegla diskusija o toj temi. Naravno Srbende prve da osude. Da se razumemo nisam za Luku da ide ali smatram da naš narod, pogotovo onaj koji će glasati (većina) da ga neće shvatiti na pravi način. Upravo zato je njegov odlazak u Liverpul 50/50 naravno i nastup takođe.
Лука Блак је добио промоцију какву је желео, прича се о њему. Мислим да му је то ваљда најбитније. И да убоде неки хит, оде код Амиџија у емисију и започне своју каријеру. Колико људи је чуло за њега пре ове ПЗЕ? Буквално нико никад.

Status
Not open for further replies.
Back