Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Prosto mi je nerealno da ćemo sledeće nedelje, u ovo vreme pričati o jednom imenu kao zvaničnom predstavniku Srbije na ESC 🥵, nekako i prošlo je brzo i nije 😂.

Drago mi je što postoji 5-6 pesama sa našeg izbora koje mogu da slušam na repeat, što prvi put prijateljima ne mogu da kažem e taj i taj će sigurno pobediti, što se o festivalu priča, što se sami takmičari trude da i nastupi ne budu klasični i što nekako spokojno verujem RTSu da će sve biti urađeno na najvišem nivou. Toliko smo odmakli od prve nove Beovizije 2018. do sad i nadam se da će se uzlazna putanja nastaviti.

Ja sam navikao da moji favoriti propadaju na izborima, tako da bukvalno šta god. Zato uglavnom budem u pravu oko našeg plasmana na ESC-u, sa Nevenom sam se zeznuo. 😂

Ali naravno da ću se sprdati sa svakim najavljivanjem silaska Isusa u RTS, bilo da je Luka, Angellina, ko god. To što je nekome lakše da proguta jedno od drugog nije moj problem. 🥰

Znači do 3 miliona dobacili Žeks, Boka i Konstry? Ne računam kad smo bili domaćini, naravno. Ono je bilo preko 4 miliona lol.

Dobar je Savo. Ima neki koncept - tekst je odličan.
Biće on u finalu.

I dalje mislim da su tri pesme značajno odskočile kvalitetom od ostatka konkurencije. Mislim na Luka, Egreta i Filipa B.
To je čisto muzički, videćemo kako će nastupi uticati na konačan utisak.

Sviđaju mi se ova šuškanja oko Anđe. Več sam pisao da mi je Lanac neuporedivo jači od Origamija, ali kontam zašto su ljudi voleli Origami (to nije bila moja šolja čaja).
U svakom slučaju, njoj baš želim sreću s nastupom. Draga mi je i mislim da zaslužuje jedan lep i upečatljiv nastup na nacionalnom izboru.

I da ponovim, ljubav za Dzipsiija.
Uopšte nije toliko loš u ovoj konkurenciji. Jedino što je svima koji su poslušali njegov album jasno da ume on to mnogo bolje (pre svega nekako intimnije i emotivnije u tekstu i interpretaciji). Bez obzira na ovogodišnji rezultat (pobeda, finale ili flopić) obavezno treba da se uskoro uvrati na PZE ❤️

Status
Not open for further replies.
Back