Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Frajle su spremne za Liverpul! Kažu da će nastup biti za pamćenje, i u slučaju pobede proslaviće kako dolikuje, kupiće najveći kofer i krenuti sa pripremama :love:

Intervju sa Hello magazin

View attachment 4362
Vala kad su Poljaci poslali onu vrcavicu iz dizni serije,sad je sve moguce, ne bi bilo iznenadjenje da Srbende posalju Frajlice 🙃🙃🙃

Pogledah malo živkinu šarenicu od juče i izgubih volju i da maštam više. 🤪

Da li je Gift favorit iz senke? 😆
eva-ras.gif

Nisam pratio forume ranije i mišljenja po novinama/ostalim medijima, ali npr zaista me je iznenadila 2009 god pobeda Marka Kona, to uoošte nisam očekivao. Da li je moguće ove god nešto tako?

Ne, jer mi ne ide u glavu ni dan danas da bi Željko i Bilja Krstić dali 12 poena Konu, pa da ne znam kakva god ostala konkurencija bila.

2009. je bila očajna konkurencija, mene ne čudi što je Kon tada isplivao kao favorit, pored OT benda.

Kad su izasla imena mislilo se da Ana Nikolic lagano uzima kao osveta za 2006-u.

Ustvari kad je ona uletela nakon Natase B. Bila glavni favorit pre objave pesme.

Meni lično pesma Glorija (bend ne znam ni kako se zvao), onako, nešto drugačije, ali o Konu zaista nisam ni razmišljao. Jedino to tako nešto, kada je žiri za tako nešto već glasao jednom, ko kaže da neće opet xD .. Možda ne ove godine

izgleda da je filip baloš stvarno flop nastup. niko ga ne spominje.

a džipsi u štiklama pokidao navodno haha

Ivona ima mesec.

Izgleda i da Tijana i Eegor imaju dobre nastupe.

Luke Black oduvao navodno i Angelina isto jako dobra.

Zejna nebitna, Uraganke užas.

Status
Not open for further replies.
Back