Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni se najviše ove godine dopadaju(ne racunam da li možda imaju ili nemaju evrovizijski potencijal),studijska verzija mi se lično najviše dopadaju Dzipsii,Nadja,Angela i Matia, Empathy soul project i Gift to su mi top5 za ovu godinu. Prosle godine isto nismo poslali ono sto "je evrovzično" i "prolazi na ESC" pa smo dobro prošli,tek nastupe kompletne kada vidim,onda sudim..

A Zejna lani na PZE u balskoj haljini i glitter sakou :love:

1124105_zejna-2_ff.jpg

Čudi me da niko većinu ovih koje sam naveo nije primetio,a zapravo ove koje sam naveo u muzičkom smislu imaju kvalitet,voleo bih da svoje realno lepe pesme i kvalitetne nadograde nekim dobrim i zanimljivim nastupom uz ocekivani dobre vokalne mogucnosti. Luka Black mi je hajde ispod njih,nisam fan tog žanra koji god da je tačno,ali ako bude uživo dobro,prihvatiću i njega..

Živelo 9 hiljada poruka na ovoj temi. Ja ne mogu da zamislim kako je onima koji uđu jednom nedeljno. Ja ne uđem jedan dan na temu, čitam sto godina 😂 Mene drma hajp opasno sada. Zanima me šta će Džipsi i Anđa uraditi, za Baloša mi je žao ako je flopnuo.

Živelo 9 hiljada poruka na ovoj temi. Ja ne mogu da zamislim kako je onima koji uđu jednom nedeljno. Ja ne uđem jedan dan na temu, čitam sto godina 😂 Mene drma hajp opasno sada. Zanima me šta će Džipsi i Anđa uraditi, za Baloša mi je žao ako je flopnuo.
realno kad se isfiltrira ovde ima možda 20 stranica kvalitetne diskusije lol

Imamo još dva dana da oborimo cifru 10k...

Ništa ne verujem onima koji su nešto videli ili čuli, pa sad nama plebsu prenose utiske. I kad vidimo gotove nastupe ne doživimo ih svi isto, što bih onda verovala tamo nekome na tviteru da je neko dobar ili loš.

Ja sam ovde zbog kvalitetnih gifova.

Ništa ne verujem onima koji su nešto videli ili čuli, pa sad nama plebsu prenose utiske. I kad vidimo gotove nastupe ne doživimo ih svi isto, što bih onda verovala tamo nekome na tviteru da je neko dobar ili loš.
To je kao za Loreen,neko ko je video uživo i nama prenos nastupa na tv-u je recimo nebo i zemlja,kadriranje i to kada si u nekom tamo redu na live probi druga priča naravno. Plus neko ne voli nekog izvodjaca,pa mu se nista ne svidja i ne prija od njega.

Od tih koje si naveo, primećena i voljena ovde je Nađa itekako, Italijani su bili hvaljeni, pa donekle i Dzipsii.
Druga stvar je što nisu dovođeni u kontekst sa pobedom, ali daleko od toga da se ovde hvalilo samo par najvećih i najočiglednijih favorita.
Mislio sam u fazonu da nisu u krugu favorita,a svakako smatram da svako ko se takmiči može iznenaditi,ok ako je neka bas neverovatno dosadnjikava balada bez tempa pa ni 1% šanse,ali svakako makar većini pevača dajem šansu da nešto u sredu i četvrtak naprave i budem u fazonu: E to je too!!

Slažem se ali govorkanja, nagađanja, konstruktivne ili nekonstruktivne rasprave uvek začine atmosferu i učine da vreme brže prođe. Meni je sve kul samo ne volim prevelika favorizovanja i svađanja oko suprotnog mišljenja. Sve dok se ne vređamo i ne diskriminišemo kul smo.

Definitivno,ali definitivno poslati neki bend po prvi put poslati neki rok bend,nikako ne bi bilo dobro rešenje za Srbiju ove godine,čak i da nije rok,jer toliko je ove godine bendova,to se retko desava,čak i duete je pitanje da li je ok poslati,ove godine je najbolje poslati solo izvodjaca i da ne bude klasicna rok pesma,ali ni etno niti brzalica,ove godine bi mozda pop balada poput Nadje po mom misljenju ako bude imala top nastup i vokal bila pogodak,za sada kako se odvija izbor,ona bi se mogla bas izdvojiti.

Posle onog cirkusa u Poljskoj, zelim samo da pohvalim nase posteno i regularno takmicenje, gde se do zadnjeg trenutka ne zna pobednik 🥰
Veruj setih se odmah 2009.godine danas i skandala sa Jomsimovićem kao predsednikom žirija i onim što se dogodilo sa Konom,kada mu ceo Sava Centar zviždao,ono je bilo uhh..
Nikada to neću prežaliti,propustili smo u najgorem slučaju top15 ili top10 te godine,uveren sam u to da bismo se izdvojili,jedini bismo imali čak i žanrovski takvu pesmu,publika poštena bila,ali žiri..užas..

Posle onog cirkusa u Poljskoj, zelim samo da pohvalim nase posteno i regularno takmicenje, gde se do zadnjeg trenutka ne zna pobednik 🥰
Poljaci makar dali 12 poena i od publike i žirija Blanki,a ovaj Jann nije zvučao i na sceni imao nastup kako se očekivalo,ali bih ipak njega poslao pre svih za Poljsku ove godine.

Status
Not open for further replies.
Back