Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Poljakinja miss ESC-a definitivno, ali plasman u finale im se klima samo tako
Za Poljakinju bi svi glasali da je vide a da ne cuju ni kako peva uzivo niti da cuju veci deo pesme,jbg mogla je uraditi malo bolju pesmu i malo se vise oko nastupa i vokala potruditi.

Again, uvek moze da se povuce i ne ucestvuje u ociglednoj namestaljci i izbegne sve ovo.

Pesma je sasvim ok za ono sta jeste.

Ovako nakon dosta preslusavanja, sto se mene tice, Luke Black za mene licno ubedljivi favorit i ostaje #1. Nadam se da nastup nece razocarati ali to nam je najbolji paket u ponudi i jedini koji vidim u top 10 u Liverpulu. Ne znaci da nema jos pesama koje bi (u optimalnim okolnostima) mogle dobro da prodju ali bi bilo potrebno jos truda i rada da se dodje u tu situaciju. Tako da, sto se mene tice, apsolutna podrska Luki.

Ukoliko on ne bi otisao, najbolja alternativa bi bila Zejna svakako. Uptempo pesma koja "radi" na prvo slusanje i uz energican nastup moze da se izdvoji i na ESCu. Za pocetak dovoljno za finale, pa posle otom-potom. Meni svakako u uzem krugu favorita.

Frajle su mi takodje odlicne, isto u uzem krugu favorita, ali nemaju ESC potencijal tako da ih u tom kontekstu ni ne razmatram. Ali cu ih svakako slusati i nakon PZE, pesma mi se mnogo vise dopala nego sto sam ocekivao.

Odlican mi je i Princ, bio bi sasvim ok predstavnik iako mi je, u poredjenju sa nasim prethodnim pesmama koje su radjene u ovom ruhu, ova najslabija. Ali u svakom slucaju, u ovogodisnjoj ponudi, medju najboljima.

Chegi su mi isto super, bas su mi zabavni. Opet, poput Frajli, ne razmatram ih u ESC kontekstu, ali za lokalnu upotrebu su super.

Hurricane su mi ok, zarazna je pesma, ali slati ponovo ovaj stil nakon Loco Loco gde je, iz mog ugla, izvucen maksimum, ne. Opet bi bio patos kod zirija i vadili bi se na publiku a u konacnom zbiru to bi bilo neko 15.-19. mesto u finalu. Loco Loco ne mogu nadmasiti, moze samo biti slabiji plasman.

Filip Balos koji se isto provlacio kao favorit meni licno samo ok. Ali ostavljam prostor da me nastup kupi.

Sve u svemu, ima materijala, dobar je izbor, ali moja apsolutna podrska ide Crnom Luki.
Ako žiri bude normalno glasao, nema trika da Luke pobedi. Pre svega ima previše autotjuna, od pevanja nema ni P i nema taj sveobuhvatni muzički kvalitet.
Pesma je savršena za neku rejv ili tehno žurku ali nikako za ESC, već sam rekao zašto.

Savo Perović je interesantan i može fino da dogura ako on pobedi, nije loš, nema loš vokal ima fine, možda malo haotične izmene u žanru ali mu je text malo debilan... Videćemo

Filip Baroš krajnje interesantan sve zavisi od nastupa

Zejna je za Benidorm a ne za PZE23 i ako ona pobedi može da prođe isto kao Rumun prošle godine, znači srednje žalosno

Nadja može žestoko da iznenadi ali ona bi možda bila najgori izbor za ESC jer je dosta to presporo i nikako ali za srpske uši i žiri veoma simpatično

O Angelini nema ni govora da može da pobedi.

Oni Italijani su zanimljivi... I toliko

Ako žiri bude normalno glasao, nema trika da Luke pobedi. Pre svega ima previše autotjuna, od pevanja nema ni P i nema taj sveobuhvatni muzički kvalitet.
Pesma je savršena za neku rejv ili tehno žurku ali nikako za ESC, već sam rekao zašto.

Sacekajmo ipak prvo da vidimo nastup. Nastup je kljucna stvar za ovakvu pesmu.

Pa neće uživo pevati na autotune.... To je studijska verzija.

Real Housewives Reaction GIF

Meni jedino žao Poljakinje što su tako jezivi komentari,njeni Poljaci je tamo na instagramu posebno a i drugim mrežama razapeli njene slike i statuse su preplavili uvredljivim komentarima,niko nije zaslužio tako oštre komentare i uvrede,žao mi je nekako nje zbog svega,to sigurno deluje negativno u psihološkom smislu,posebno ako si mlad dosta i neiskusan da se nosis sa svim tim pristiskom javnosti.
Ja ne znam koji je ovo put da Poljaci rigaju vatru na TVP i izabranog predstavnika, tvrdeći da je sve nameštaljka. I onog RAFAL-a pre dve godine su isto napadali kako mu je nameštena pobeda, mada je ta priča i imala nekog smisla jer je Brzozowski bio voditelj na javnom servisu.

Hej dok se vi svadjate i trošite krvavo zaradjene pare na Luku,Savu,Peru Miku lazuu,na krajuu će potpuno neočekivano pobediti pesma "Indigo" od onog rok benda iz Zrenjanina sto ima vajb kao E-play,tako obično biva dok se dvoje svadjaju,treći..

Kome smeta jak Savo Perovich?!
Ako on pobedi onda...

Status
Not open for further replies.
Back