Oni se ne bi pojavili,jer nisu iz te price i svi znamo njihov stav o svemu tome sto kaze ona pesma parada pijanstva i kiča bla bla,ali činjenica je da kada bi se oni pojavili bi sigurno pobedili kao Konstrakta.Bolje da planeta Zemlja implodira nego da se ti bendovi pojave na PZE.
Naravno,šta misliš zbog čega se zove baš KONSTRUKTOR?89 je označavalo broj profila.
Filip zna da ne pobeđuje i pomaže budućem pobedniku.
Samo što ne seru med
Ne piši to molim te,napašće te razularena horda sadaa,želiš li zaista navući gnev miliona njegovih fanova i da krenu da ti repliciraju sve do subote(a možda i kasnije)Filip harizmaticniji od Luke i to je tako!
Kreće premijera druge epizode Odbrojavanja do PZE 2023!
Gledajte i saznajte da li Frajle maštaju o Liverpulu, gde Eegor ide svake godine i šta svira, te u kom smeru će mu biti nastup, da li Nadia stiže da ide u školu i čime se bavi Doris i koju poruku nosi njena pesma.
Jos samo da ste me poslusali...Znači ne prdi..poslužiću se komentarom koji je meni upućen na ovom forumu kada sam rekao da ćemo izgleda teško biti na višem mestu od 14.mesta. Izvinjavam se što sam novajlija ovde svaki početak je težak,nisam mislio da na ovom forumu postoji granica od koliko do koliko godina treba da imaju članovi,mislio sam da 89 godina nije problem,živimo u demokratskom društvu i državi i smatram da kao gradjanin iste nisam diskriminisan zbog godina.
Valjda i mi koji smo u dubokoj penziji i celoga života rintali za ovu zemlju imamo pravo da imamo svoj profil na forumu i damo svoje mišljenje,a da pritom ne budemo vredjani i diskriminisani,samo zato što se nekome moj stav ne dopada i jer je eto neko "ekspert" a ja gušter.
Hvala lepo.
Dajte mi kocku i šećerKo je prosle godine verovao pre gledanja nastupa da ce Konstry uopste i pobediti na PZE, a jos i da ce biti 5. na ESC?
Jedva cekamo tvoju reakciju na glasanje i ove godine.Ne piši to molim te,napašće te razularena horda sadaa,želiš li zaista navući gnev miliona njegovih fanova i da krenu da ti repliciraju sve do subote(a možda i kasnije)![]()
Ko je prosle godine verovao pre gledanja nastupa da ce Konstry uopste i pobediti na PZE, a jos i da ce biti 5. na ESC?