Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa ja mislio da je kod vas to normalno, znam par ljudi iz Srbije, apsolutno su svi na pitanje o godinama odgovarali sa godištem, umjesto brojem godina xD
Pitas ili koliko imas godina ili koje si godiste, pa u skaldu sa tim dobijas odgovor 🤪

Ne shvatam i dalje foru niti ko vam je taj turbo.... :unsure:
Jedan bivši banovan forumaš! Sećam se prošle godine nakon pobede Konstrakte kako je počeo da psuje i vređa sve na forumu...čitao sam komentare i mislio u sebi ,,O bože Miloše kazni ovu budalu"...!

Pitas ili koliko imas godina ili koje si godiste, pa u skaldu sa tim dobijas odgovor 🤪
Pa kazem kad sam pitao koliko imaš godina, ljudi mi uglavnom odgovarali sa godištem, reko pa nisam te pitao godište nego godine xD, pa sam mislio da se to kod vas valjda tako govori, ali dobro, znaci ovisi o ljudima xD

Jedan bivši banovan forumaš! Sećam se prošle godine nakon pobede Konstrakte kako je počeo da psuje i vređa sve na forumu...čitao sam komentare i mislio u sebi ,,O bože Miloše kazni ovu budalu"...!
Kako onda ja mogu biti turbo,kada se meni dopala pesma i nastup i navijao sam za nju,da sam ja Turbo ja bih valjda ovde psovao i vredjao Konstraktu logično.

Superiška je Luka, potpuno prirodan i opušten, što je i normalno/očekivano kada je razgovor sa Cinanom pitak i neusiljen, za razliku od onih prethodnih intervjua gde mu serviraju tupa pitanja.

Jedva čekam nastup ❤️
Pa znao sam ja da je ono bilo namerno sa onim ostalim intervjuima, a sa wiwijem sve grmi. Sjajan mu je pr ovo. Kao u fazonu, delovaću nezainteresovan i smotan sad sa escextra ali kad dođe neko sa wiwija ima da pucam od harizme

Kako onda ja mogu biti turbo,kada se meni dopala pesma i nastup i navijao sam za nju,da sam ja Turbo ja bih valjda ovde psovao i vredjao Konstraktu logično.
basketball wives GIF by VH1

A jel imate možda životno osiguranje? Ne želimo da vam stane srce u subotu ako rezultat ne bude po vašem ukusu. Čuvamo naše stare 😢
Imam,ali svakako cela moja loza je dugovečna,nekoliko njih su dogurali do 105+,tako da ne brinem se ja,pokušaču da ih nadmašim.
I još jednom,ako nisam napisao do sada ovo: NISAM JOVANA,NI TUBO,NI TURBO NI DIZEL,JA SAM KONSTRUKTOR!
Hvala lepo..

Status
Not open for further replies.
Back